• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Vīnes līgumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.06.1995., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27311

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas sekretāra biedre - pēc Zviedrijas apmeklējuma

Vēl šajā numurā

14.06.1995., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Vīnes līgumiem

Aizvadītajā nedēļā — no 6. līdz 9.jūnijam — Vīnē notika Eiropas transporta ministru gadskārtējā konference. LR satiksmes ministrs Andris Gūtmanis parakstīja vairākus Latvijai nozīmīgus līgumus. Ceturtdien, 8.jūnijā, parakstīts līgums ar Moldovu par automobiļu starptautisko satiksmi, ar Īriju — par pasažieru un kravu starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu, bet piektdien, 9.jūnijā, parakstīti divi līgumi ar Austriju: par kravu starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu un par sadarbību rūpnieciski nozīmīgo kravu starptautiskajos pārvadājumos pa dzelzceļu.

Kā pa tālruni no Vīnes pastāstīja ministrijas Ārējo sakaru departamenta direktors Austris Caunītis, konferencē apspriesti jautājumi par Eiropas valstu kopējo politiku transporta nozarē, īpašu nozīmi piešķirot dažādu transporta veidu sasaistei un akcentējot autoceļu atslogošanas nepieciešamību, lielāko daļu kravu pārvadājumu nododot jūras un dzelzceļa transportam kā drošākam un ekoloģiski tīrākam.

Aivars Čukurs,

LR Satiksmes ministrijas

Preses un informācijas

nodaļas referents

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!