• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien pie Jums dodas arī "Dokumentu" 9. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.1995., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27369

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

13.07.1995., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien pie Jums dodas arī “Dokumentu” 9. burtnīca

Tātad: “Latvijas Vēstneša” valsts normatīvo likumdošanas aktu kārtējā, šī gada devītā, burtnīca vakar pēcpusdienā “Preses nama” tipogrāfijas aprūpē ir iznākusi un patlaban kopā ar pamatlaikrakstu ir ceļā pie Jums.

Šoreiz tā sanācis, ka, hronoloģiski kārtojot, nav iegadījies neviens no likumiem, bet ir tikai Ministru kabineta dokumenti. Taču tādēļ jo īpaši dāsns ir to klāsts. Un šo burtnīcu gandrīz vai var saukt par īstu civildienesta aktu paketi. Jo tajā ir visas ar civildienestu saistītās instrukcijas (no MK instrukcijas nr. 5 līdz MK instrukcijai nr. 18), kas sakārto šī dienesta problēmas visplašākajā amplitūdā.

Vienlaikus burtnīcā parocīgā veidā iekļāvušies arī attiecīgie Ministru kabineta noteikumi (no MK noteikumiem nr. 154 līdz MK noteikumiem nr. 177), kas pieņemti laikā starp 13. un 20. jūniju un tikuši nodoti laikrakstam izsludināšanai no 29. jūnija līdz 6. jūlijam. To vidū - “Administratīvo aktu procesa noteikumi”, “Privatizācijas sertifikātu piešķiršanas un privatizācijas sertifikātu kontu atvēršanas noteikumi”, “Noteikumi par Latvijas pilsonības zaudēšanas un tās atjaunošanas dokumentēšanas kārtību”, “Noteikumi par valsts un pašvaldību zemes izsoles kārtību” un citi.

Kur šo burtnīcu var dabūt tie, kam tā interesē, bet kas nav “Latvijas Vēstneša” abonents? - Kā parasti: Rīgas preses kioskā pie “Saktas” puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē), Rīgas Apgabaltiesas un Augstākās tiesas namā (Brīvības bulvāra un Tērbatas ielas stūrī) un redakcijas Sludinājumu daļā (Baznīcas ielā 4a, IV stāvā, pie viesnīcas “Latvija”).

Un, kaut laukā arī vasara, jau top arī nākamā, desmitā burtnīca... Uz tikšanos pēc nedaudz dienām!

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!