• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kļūdas labojums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.08.1995., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27428

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas ziņas

Vēl šajā numurā

09.08.1995., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kļūdas labojums

“Latvijas Vēstneša” redakcija ar šo publikāciju informē visus savus godājamos lasītājus par ļoti nepatīkamu kļūdu laikraksta aizvadītās trešdienas, 2. augusta, laidienā (nr.114). Neraugoties uz centieniem vienmēr sniegt maksimāli precīzu un pilnu Saeimas plenārsēžu stenogrammu, acīm redzami pārsteidzīgi uzticoties un pietiekami nepasekojot jaunas datormaketētājas pūliņiem, ir “izkritusi” viena šī teksta daļa — radies pārrāvums starp 19. jūlija ārkārtas sesijas 26. jūlija sēdes stenogrammas 55. un 61. lappusi. Līdz ar to laikraksta publikācijā 8. lappuses 19. lappusītē ir saplūdušas kopā divas tālu stāvošas stenogrammas daļas un dažādu cilvēku teiktais.

Tādēļ šodien publicējam šo trūkstošo daļu, kurā tiek apspriests likumprojekts “Par uzņēmējdarbības regulēšanu enerģētikā”, pilnā kontekstā, no tās vietas, kur sēdes vadītājs — Saeimas priekšsēdētājs Anatolijs Gorbunovs — atklāj debates, līdz vietai, kur debates turpinās un pāriet uz “Latvijas Vēstneša” 115. numuru. Jādomā, tādā veidā Jums būs arī vieglāk iemontēt šo daļu savā Saeimas materiālu sējumā, ko visu laiku redakcija piedāvājusi griezt un veidot.

Tajā pašā laikā redakcija absolūti noraida šīs tīri tehniskās kļūdas kvalificēšanu par tīšu darbību, lai kaut ko sagrozītu vai slēptu stenogrammas tekstā. “Latvijas Vēstnesim” vispirmais princips vienmēr ir bijis un paliek arī turpmāk: tiešu, precīzu, adekvātu informāciju un dokumentu sniegšana sabiedrībai.

Tāpēc: dziļi pārdzīvojot šo negadījumu, no sirds atvainojamies gan Saeimai, gan deputātiem, kurus tas skāris tieši, gan Jums, mūsu godājamie lasītāji.

Jūsu “Latvijas Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!