• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.08.1995., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27431

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimā trešdien, 9. augustā

Vēl šajā numurā

09.08.1995., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas ziņas

Pilsonības likuma izpildes komisijā

Vakar, 8.augustā, Pilsonības likuma izpildes komisijas deputāti akceptēja Tautas saskaņas partijas frakcijas deputātu, Latviešu akadēmisko mācībspēku un zinātnieku apvienības, Rīgas Ebreju kopienas, kā arī Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšlikumu piešķirt pilsonību par īpašiem nopelniem medicīnas zinātniekam, profesoram Anatolijam Bļugeram un ierosināja šo jautājumu izskatīt Saeimā. A.Bļugers devis lielu ieguldījumu Latvijas medicīnas un veselības aizsardzības attīstībā, viņam ir izcili panākumi medicīnas zinātnes attīstībā Latvijā. 1991.gada augusta puča dienās A.Bļugers piedalījās “Latvijas zinātnieku atklātās vēstules pasaules progresīvajai sabiedrībai” teksta izstrādāšanā un izplatīšanā.

Aizsardzības un iekšlietu komisijā

Vakar, 8.augustā, Aizsardzības un iekšlietu komisijas deputāti akceptēja komisijas priekšlikumu izdarīt precizējumu Valsts drošības iestāžu likumā.

Trīs bijušo komisijas vadītāju — Pētera Simsona, Ivara Silāra un Tālava Jundža, kā arī pašreizējā komisijas vadītāja Andra Līgotņa tikšanās laikā tika pārrunāti aktuālākie starptautiskās militārās sadarbības aspekti, tostarp jautājums par Latvijas Nacionālo bruņoto spēku miera uzturēšanas vienību. Kā uzskata A.Līgotnis, būtiska ietekme, lemjot par Latvijas karavīru dalību Dānijas miera uzturēšanas bataljona sastāvā Horvātijā, ir situācijai karadarbības zonā.

Saeimas ziņu dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!