• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas Drošības policijas aktivitātēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.08.1995., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27478

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finansu ministrijas paziņojumi

Par Latvijas valsts īstermiņa iekšējā aizņēmuma parādzīmju izlaišanu

Vēl šajā numurā

18.08.1995., Nr. 124

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRIJU ZIŅAS

Par Latvijas Drošības policijas aktivitātēm

Viltotās naudas lietā

Iešlietu ministrijas Drošības policija, izmeklējot latu viltošanas faktu, ieguva informāciju par Latvijas un Igaunijas grupējumu, kurš Latvijā izplatīja Igaunijā izgatavotas viltotas divu latu monētas. Strādājot kopā ar Igaunijas Drošības policijas darbiniekiem, konstatēta viltotās naudas ražotne Igaunijā, kura šobrīd ir likvidēta. Sākot ar 11. augustu, Igaunijas Drošības policijas darbinieki veikuši virkni kratīšanu un apcietinājuši četrus cilvēkus, izņemti lietiskie pierādījumi, arī viltotā nauda. Aizturētie šobrīd atzīst, ka Latvijā izplatījuši vairāk nekā 3000 viltotu divu latu monētu. Abu valstu Drošības policijas turpina kopīgu darbu.

Hitlera grāmatas lietā

Drošības policija joprojām turpina darbu krimināllietā, kas ierosināta pēc LR KK 209'. panta par Ādolfa Hitlera grāmatas “Mana cīņa” izdošanu un izplatīšanu Latvijā. Drošības policijas darbinieki ir pārliecināti, ka izdosies pierādīt, ka minētā grāmata sludina vardarbību un nežēlību, atbilstoši LR KK 209'. panta dispozīcijai. Turklāt, tiek izskatīts jautājums arī par LR KK 136. panta par autora un ieguldījuma tiesību pārkāpšanu piemērošanu pret grāmatas izdevēju. Tiek turpināts darbs, lai izņemtu no apgrozības visas grāmatas “Mana cīņa”.

IeM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!