• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par drošības mācībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.1995., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27571

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

15.09.1995., Nr. 141

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRIJU DOKUMENTI, ZIŅAS

Iekšlietu ministrijas informācija

Par drošības mācībām

Laikā no 15. līdz 17.septembrim Starptautiskā Drošības akadēmija sadarbībā ar Iekšlietu ministriju organizē plaša mēroga konferenci par drošības un pretterorisma tēmām. Saistībā ar konferences programmā ietvertajiem pasākumiem Rīgā paredzami vairāki pasākumi ar daudzu LR IeM drošības spēku piedalīšanos. Paredzēts paziņojums masu informācijas līdzekļos par kādu incidentu, kas apdraud drošību. Šis paziņojums ietilpst pasākumu plānā un paredzēts mācību trauksmei.

Pasākumu kulminācija paredzēta Rīgas centrā 17.septembrī no plkst. 8.00 līdz 13.00. Šajā laikā notiks policijas un dažādu drošības spēku mācības terorisma gadījumam pietuvinātā situācijā. Brīdinām, ka šajā laikā būs dzirdami šāvieni un sprādzienu troksnis, arī IeM operatīvo mašīnu sirēnas. Pilsētā būs vērojama pastiprināta dažādu drošības dienestu darbība. Visu aktivitāšu rezultātā būs mainīta transporta kustība Rīgas ielās.

Latvijas iedzīvotāji tiek lūgti ar sapratni uztvert notiekošās mācības un sadarboties ar policiju, jo visi konferences programmas ietvaros rīkotie pasākumi ir virzīti Latvijas iedzīvotāju drošības garantēšanai.

Iekšlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!