• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par cenām un darba samaksu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.09.1995., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27623

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien pie Jums dodas burtnīca "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti"

Vēl šajā numurā

22.09.1995., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par cenām un darba samaksu

Pamatojoties uz cenu reģistrācijas rezultātiem un darba samaksas statistikas veiktajiem aprēķiniem, Valsts statistikas komiteja ziņo sekojošo:

1. 1995.gada augustā, salīdzinot ar 1994.gada augustu, patēriņa cenas pieauga par 23%, bet valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu strādājošo mēneša vidējā darba samaksa — attiecīgi par 26%.

2. Patēriņa cenas 1995.gada augustā, salīdzinot ar jūliju, samazinājās par 0,3%, tai skaitā pārtikas precēm (ieskaitot alkoholiskos dzērienus) — samazinājās par 1,4%, bet nepārtikas precēm pieauga par 1,3% un pakalpojumiem — par 0,5%.

Valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu strādājošo mēneša vidējā darba samaksa 1995.gada augustā, salīdzinot ar jūliju, palielinājās par 0,8%, tai skaitā uzņēmumos, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu — par 3,7%, bet budžeta iestādēs — samazinājās par 4,4%.

Valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu 1995.gada augustā mēneša vidējā darba samaksa bija Ls 99,61, budžeta iestādēs — Ls 76,65, uzņēmumos, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu — Ls 116,97; jūlijā mēneša vidējā darba samaksa valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu bija Ls 98,79, tai skaitā budžeta iestādēs — Ls 80,17, uzņēmumos, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu — Ls 112,78.

Līdz šā gada 7.septembrim valsts un pašvaldību uzņēmumos, iestādēs, organizācijās un uzņēmējsabiedrībās ar valsts vai pašvaldību kapitāla daļu darbiniekiem nav izmaksāta darba samaksa kopsummā 5,1 milj. latu.

Valsts statistikas komitejas
darba statistikas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!