• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
ASV aizsardzības ministrs-Latvijas viesis. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.1995., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27665

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu balss skan kopā ar citu EP valstu balsīm

Vēl šajā numurā

22.11.1995., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ASV aizsardzības ministrs—Latvijas viesis

Vakar, 21. novembrī, Rīgā oficiālā vizītē ieradās ASV aizsardzības ministrs Viljams Perijs (William Perry). Šodien rīta pusē Viljams Perijs tiksies ar ASV militārās sadarbības grupu, ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandiera pienākumu izpildītāju zemessardzes pulkvedi Juri Eihmani un Ministru prezidentu, aizsardzības ministru Māri Gaili. Pēc tam Ministru kabineta Zaļajā zālē paredzēta preses konference. Dienas vidū būs ziedu nolikšanas ceremonija pie Brīvības pieminekļa. Tad ASV aizsardzības ministrs Viljams Perijs paredzējis apmeklēt Nacionālo bruņoto spēku mācību centru Ādažos, kur viņš apskatīs mobilo strēlnieku brigādi un iepazīsies ar Baltijas bataljona karavīru dzīves un dienesta apstākļiem.

Latvijas apmeklējums iekļauts ASV aizsardzības ministra kārtējās Eiropas turnejas programmā: septiņās dienās Viljams Perijs uzturēsies sešās valstīs. Mūsu valstī ASV aizsardzības ministrs ieradās no Lietuvas, bet no šejienes viņš iecerējis doties uz Dāniju. Kopā ar ministru Latvijā ieradusies viņa dzīvesbiedre Leonila Perija. Viņai šodien paredzēta atsevišķa programma, kas ļaus labāk iepazīties ar mūsu valsti, īpaši ar kultūras dzīvi, par ko viņai ir sevišķa interese.

"LV" informācija. Foto: Arnis Blumbergs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!