• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.1995., Nr. 181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27685

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums nr.649 "Par valsts robežjoslas zemes Dobeles rajonā piešķiršanu Aizsardzības ministrijai". Precizējot iepriekš publicēto

Vēl šajā numurā

22.11.1995., Nr. 181

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRU KABINETA ZIŅAS

Valsts un sociālo lietu komitejā

Aizvakar, 20.novembrī, MK Valsts un sociālo lietu komiteja akceptēja divus līgumu projektus ar Ukrainu — “Latvijas Republikas valdības un Ukrainas valdības līgums par sadarbību zinātnē izglītībā un kultūrā” un “Līgums par Latvijā un Ukrainā pastāvīgi dzīvojošu personu, kuras strādā otras līgumslēdzējas valsts teritorijā, nodarbinātību un sociālo aizsardzību”. Līgumu projektus steidzamā kārtā paredzēts izskatīt 21.novembra valdības sēdē.

Komiteja akceptēja MK 1994.gada 5.aprīļa noteikumu grozījumus, kas paredz braukšanas maksas atvieglojumus sabiedriskajā transportā skolēniem lauku apvidos. Turpmāk 1.— 9.klašu skolēni lauku apvidos, kā arī speciālo mācību iestāžu audzēkņi varēs braukt bez maksas. Lauku apvidos un pilsētās dzīvojošie 10.— 12.klašu skolēni saņems 50 procentu atlaidi. Atlaides paredzētas braucieniem no dzīvesvietas līdz mācību iestādei un atpakaļ.

Akceptēti grozījumi Tieslietu ministrijas nolikumā un grozījumi Medicīnas tehnisko iekārtu uzbūves un drošas ekspluatācijas noteikumos.

Akceptēts MK noteikumu projekts “Par dienesta komandējumiem”. Noteikumos noteikta komandējumu izdevumu kārtība un normas.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par pensiju un pabalstu izmaksas kārtību”. Līdz 1996.gada 1.maijam izmaksas un piegādes tiesības piešķiramas valsts akciju sabiedrībai “Latvijas pasts” un valsts akciju sabiedrībai “Latvijas Krājbanka”.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!