• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iznākusi "Zemes Reformas Vēstneša" šā gada pēdējā, 7. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.12.1995., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/27733

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par namīpašumu denacionalizāciju

Vēl šajā numurā

07.12.1995., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iznākusi “Zemes Reformas Vēstneša” šā gada pēdējā, 7. burtnīca

Vakar “Preses nama” tipogrāfija redakcijai izsniedza svaigāko, pierasti zaļo “Zemes Reformas Vēstneša” burtnīcu. Būdams uzticīgs iedibinātajai tradīcijai, šis profesionāļu vidū jau pazīstamais izdevums arī šoreiz sevī ietvēris gan ikdienas darbā vajadzīgus valsts normatīvos dokumentus, gan speciālistiem nepieciešamas rekomendācijas, gan saistošas vides kultūras lietas.

Un tā: te ir jaunie grozījumi likumā “Par zemes reformu Latvijas Republikas pilsētās” un komentāri par to, un par dzīvojamo māju privatizāciju, kā arī Valdības noteikumi “Par nekustamā īpašuma lietošanas tiesību aprobežojumu ar energoapgādes uzņēmumu ārējiem objektiem” un rīkojums “Par valsts robežjoslas zemes Daugavpils rajonā piešķiršanu Aizsardzības ministrijai”. Sadaļā “Mērniecības, kartogrāfijas lietas” — stāsts par Vecrīgas 1. klases poligonometrijas tīkla rekonstrukciju, sadaļā “Zemes nodokļu lietas” — pēdējie grozījumi likumā “Par zemes nodokli”, sadaļā “Reģionālās attīstības lietas” — pārdomas par reģionālās attīstības stāvokli šodien un darbības virzieniem turpmāk. Bet visa sadaļa “Vides kultūras lietas” veltīta “Lībiešu krastam” un tā cilvēkiem — Staltiem, Bertholdiem, Taizelim.

Nākamgad “Zemes Reformas Vēstnesis” paredzējis turpināt savu iznākšanu. Tikai nu jau — daudz patstāvīgāk un vēl izvērstāk, nevis kā laikraksta “Latvijas Vēstnesis” pielikums, bet kā autonoms žurnāls. Tāpēc šajā brīdī gribas vēl pārjautāt:

Mērnieki un zemes ierīkotāji, zemes dienestu un kadastra lietpratēji, zemes un nekustamā īpašuma vērtētāji, pašvaldību darbinieki un vides speciālisti, juristi, tautsaimnieki, finansisti, visi esošie un topošie zemes īpašnieki, Latvijas Lauk-saimniecības universitātes un Tehniskās universitātes atbilstīgo nozaru studenti, — vai Jūs uz to parakstījāties? Vēl šodien un rīt to var izdarīt. Abonementa indekss — 2052; abonementa cena (ar piegādi) — 83 sant. (1 mēn.), Ls 2,48 (3 mēn.), Ls 4,96 (6 mēn.), Ls 9,92 (12 mēn.).

Uz tikšanos arī turpmāk! Jums uzticīgais “Latvijas Vēstnesis”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!