• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piedāvājot Rīgai, piedāvājot svētkiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2001., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28008

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

... un Kultūras akadēmija

Vēl šajā numurā

03.08.2001., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piedāvājot Rīgai, piedāvājot svētkiem

02R.JPG (52149 BYTES)
Sadarbības līgumu paraksta SIA "Rimi Latvia" ģenerāldirektors Knuts Kviskiks un "Aģentūras Rīga 800" ģenerāldirektore Ingūna Rībena

Lielākais pārtikas lielveikalu tīkls Latvijā "Rimi" sadarbībā ar aģentūru "Rīga 800" piedalās Rīgas 800 gadu jubilejas svētku norisēs, tā veicinot Latvijā ražoto preču popularitāti un atpazīstamību gan Latvijā, gan ārpus tās robežām. Augustā "Rimi" veikalos precēm ar Rīga 800 simboliku un Latvijā ražotām vairāk nekā 100 pārtikas un nepārtikas precēm — īpašas cenu atlaides, jo norit akcija ""Rīgai 800" — svētki "Rimi"".

Desmit "Rimi" veikalos līdz pat 2001. gada beigām atradīsies aģentūras "Rīga 800" plaukti–statīvi, kuros būs izvietotas preces, kas ražotas par godu Rīgas astoņsimtgadei. Šie ar pilsētas jubilejas zīmi marķētie preču plaukti atradīsies kopumā desmit "Rimi" veikalos: "Rimi Centrs", "Rimi Mols", "Rimi Dole", "Rimi Purvciems", "Rimi Mēbeļu nams", "Rimi Vecmīlgrāvis", "Rimi Deglava", "Rimi Vienības gatve", "Rimi Bērnu pasaule" un "Rimi Imanta".

Akcijas ""Rīgai 800" — svētki "Rimi" laikā "Rimi"" arī iepazīstinās Latvijas sabiedrību ar pārtikas un nepārtikas precēm, kuru dizainā izmantots "Rīgai 800" simbols un kuras sadarbībā ar aģentūru "Rīga 800" īpaši svētkiem izstrādājuši "Rimi" piegādātāji.

Latvijas ražotāji labprāt iesaistījās aģentūras "Rīga 800" un "Rimi" kopīgajā akcijā.

Akcijas sadarbības partneri ir "Laima", "Staburadze", "Latvijas balzams", "Berlat", "Interbaltija", "Tīne", "Iļģuciema maiznīca", "Spilva", " Cido", "Aldaris", "Si-meks" un "AMF".

"Aģentūra Rīga 800" un SIA "Rimi Latvia" cer, ka "Rīga 800" preces gan rīdziniekiem, gan pilsētas viesiem atgādinās Rīgas gadsimta jubileju arī tad, kad tās svinību dienas būs aizvadītas.

Ingūna Rībena, "Aģentūras Rīga 800" ģenerāldirektore

03R.JPG (42991 BYTES) 04R.JPG (64651 BYTES)

Trešdien, 1.augustā, tirdzniecības centrā "Mols" pēc "Rimi Latvia" un "Aģentūras Rīga 800" sadarbības līguma noslēgšanas — "Rimi Latvia" ģenerāldirektors Knuts Kviskiks un "Rimi" izpilddirektors Uldis Ļebedevs

Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!