• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par valsts budžeta izpildi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2001., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28019

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts īpašuma objektu privatizāciju

Vēl šajā numurā

03.08.2001., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par valsts budžeta izpildi

Šā gada jūlijā valsts pamatbudžetā bijuši 65,7 miljoni latu ieņēmumu, kas ir trešie lielākie ieņēmumi vienā mēnesī visa šā gada laikā, liecina Valsts kases operatīvie dati.

Šā gada valsts budžeta izpilde norit ļoti sekmīgi, atzīmējis finansu ministrs Gundars Bērziņš. Lielā mērā tas sasniegts, pateicoties straujai tautsaimniecības attīstībai un efektīvam nodokļu administrācijas — Valsts ieņēmumu dienesta — darbam. Budžeta ieņēmumu veiksmīgā izpilde veicinājusi arī to, ka budžeta deficīts ir mazāks par plānoto.

Valsts pamatbudžeta ieņēmumi 2001.gada jūlijā bija 65,7 miljoni latu un izdevumi 67,4 miljoni latu. Līdz ar to šā gada septiņos mēnešos valsts pamatbudžeta kopējie ieņēmumi ir 433 miljoni latu, izdevumi — 450 miljoni latu.

Valsts speciālā sociālās apdrošināšanas speciālā budžeta ieņēmumi 2001.gada jūlijā bija 42,2 miljoni latu, kas ir par 4 miljoniem latu vairāk nekā jūnijā, liecina Valsts kases operatīvie dati. Līdz ar to valsts speciālo budžetu kopējie ieņēmumi šā gada jūlijā bija 64,83 miljoni latu.

Valsts speciālo budžetu ieņēmumi šā gada septiņos mēnešos bija 435,5 miljoni latu, tostarp valsts sociālās apdrošināšanas speciālā budžeta ieņēmumi — 280,5 miljoni latu.

Valsts speciālo budžetu izdevumi šā gada septiņos mēnešos bija 440,2 miljoni latu, tostarp valsts sociālās apdrošināšanas speciālā budžeta izdevumi bija 292,3 miljoni latu.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!