• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 31. jūlija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2001., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28034

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 31. jūlija sēdē

Vēl šajā numurā

03.08.2001., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 31. jūlija sēdē

Turpinājums. Informācijas sākums — "LV", Nr. 114, 1.08.2001.

Valdība pieņēma zināšanai ziņojumu par sākumdeklarēšanu, legālo prezumpciju un pierādījumu nastas pārnešanu. Tieslietu ministrijai uzdots sagatavot un noteiktā kārtībā iesniegt Valsts kancelejā Ministru prezidenta rīkojuma projektu par darba grupas izveidi ar uzņēmējdarbību un nodokļiem saistīto normatīvo aktu analīzei.

Ministru kabinets nolēma apvienot Noziedzības novēršanas padomi ar Korupcijas novēršanas padomi, izveidojot Noziedzības un korupcijas novēršanas padomi. Tieslietu ministrijai līdz 2001.gada 20.augustam uzdots izstrādāt un noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā Noziedzības un korupcijas novēršanas padomes nolikumu. Noziedzības novēršanas padomes sekretariāts tiks izveidots uz Korupcijas novēršanas padomes sekretariāta bāzes. Finansu ministrijai uzdots piešķirt no budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem 5653 latus saskaņā ar Tieslietu ministrijas izstrādāto tāmi vienas personas darbības nodrošināšanai Noziedzības un korupcijas novēršanas padomes sekretariātā.

Pieņemta zināšanai informācija par valsts budžeta izpildes gaitu 2001.gada jūnijā. Finansu ministrijai uzdots, gatavojot nākamo pārskatu par valsts budžeta izpildes gaitu, ietvert tajā detalizētu izklāstu par degvielas apjomiem mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā un akcīzes nodokļa maksājumiem. Finansu ministrijai triju nedēļu laikā uzdots sagatavot un iesniegt izskatīšanai Ministru kabineta sēdē priekšlikumus jautājumā par robežšķērsošanu komerciālos nolūkos.

Valdība akceptēja grozījumus Ministru kabineta 1995.gada 3.oktobra noteikumos Nr.291"Suņu un kaķu turēšanas noteikumi". Zemkopības ministrijai uzdots precizēt noteikumu projekta redakciju un paredzēt, ka norma par grozījumos minēto šķirņu suņu, kā arī šo šķirņu jaukteņu pakļaušanu sterilizācijai vai kastrācijai stājas spēkā pēc gada, un iesniegt to Valsts kancelejā. Zemkopības ministrijai uzdots izstrādāt un noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā nepieciešamos normatīvo aktu projektus jautājumā par agresīvo šķirņu suņu turēšanu, vairošanu un ievešanu valstī.

Pieņemta zināšanai informācija par ūdens transportlīdzekļu izmantošanu un tās kontroli. Atbalstīts priekšlikums par ūdens transportlīdzekļu un to vadītāju reģistra izveidi bezpeļņas organizācijā valsts akciju sabiedrībā "Ceļu satiksmes drošības direkcija". Satiksmes ministrijai uzdots: divu nedēļu laikā iesniegt Ministru kabinetā attiecīgus priekšlikumus Jūras kodeksa likumprojektam; trīs mēnešu laikā noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā noteikumu projektus par kuģošanas drošību iekšējos un piekrastes ūdeņos (ūdensceļu satiksmes noteikumi) un kuģošanas līdzekļu reģistrācijas kārtību; izstrādāt un noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā Jūrlietu pārvaldes un kuģošanas drošības likumprojektu. Iekšlietu ministrijai uzdots atbilstoši informācijā minētajam trīs mēnešu laikā noteiktā kārtībā iesniegt Ministru kabinetā likumprojektu par grozījumiem Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā un likumprojektu par grozījumiem likumā "Par policiju".

Valdības preses departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!