• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 6.augusta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.08.2001., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28058

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidentes tikšanos ar Latvijas militārajiem atašejiem

Vēl šajā numurā

08.08.2001., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 6.augusta sēdē

Šodien Ministru kabineta komiteja akceptēja noteikumu projektu “Vispārējās pamatizglītības un vispārējās vidējās izglītības programmu īstenošanas izmaksu minimums uz vienu izglītojamo” . Vispārējās pamatizglītības un vispārējās vidējās izglītības programmu īstenošanas izmaksu minimumu veido pedagogu darba samaksas un valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu un programmu uzturēšanas izdevumu summa.

Akceptēts noteikumu projekts “Valsts un pašvaldību pedagoģiski medicīnisko komisiju kompetence” . Pedagoģiski medicīniskās komisijas ir institūcijas, kuras izveidotas ar mērķi ieteikt vecākiem (aizbildņiem) izglītojamā vecumam, spējām, veselības stāvoklim un attīstības līmenim atbilstošu izglītības programmu, veicinot izglītojamo ar speciālām vajadzībām integrēšanu vispārējās izglītības iestādēs.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Internātskolu un speciālo izglītības iestāžu finansēšanas kārtība”.

Akceptēts grozījumu projekts Tūrisma likumā . Grozījumi likumā nepieciešami, lai noteiktu Latvijas Tūrisma attīstības aģentūras statusu atbilstoši Publisko aģentūru likumam, novērstu atbilstības obligāto prasību noteikšanu nereglamentētajā sfērā, kā arī lai nodrošinātu Eiropas Kopienas Padomes direktīvas par kompleksajiem ceļojumiem, kompleksajiem atpūtas pakalpojumiem un kompleksajiem tūrisma braucieniem pilnīgu ieviešanu Latvijā.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Būvniecības likumā.

Akceptēts noteikumu projekts “Noteikumi par rūpniecisko zveju teritoriālajos ūdeņos un ekonomiskās zonas ūdeņos” . Tie noteiks kārtību, kādā Latvijas fiziskās un juridiskās personas veic rūpniecisko zveju Latvijas Republikas teritoriālajos ūdeņos un ekonomiskās zonas ūdeņos, bet ārvalstu juridiskās personas Latvijas Republikas Baltijas jūras (izņemot Rīgas jūras līci) ekonomiskās zonas ūdeņos.

Komiteja akceptēja instrukcijas projektu “Ierēdņu un valsts pārvaldes iestāžu darbinieku amatu novērtēšanas un amatu kvalifikācijas kategoriju noteikšanas kārtība” .

Akceptēts noteikumu projekts “Likuma “Par pievienotās vērtības nodokli” normu piemērošanas kārtība” .

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!