• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apvienoto Nāciju Attīstības programmas pastāvīgais pārstāvis Džons Hendra. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.01.1996., Nr. 12 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28134

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropas organizācijas augstais komisārs Makss van der Stūls

Vēl šajā numurā

24.01.1996., Nr. 12

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apvienoto Nāciju Attīstības programmas pastāvīgais pārstāvis Džons Hendra

Vakar, 23.janvārī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis Rīgas pilī pieņēma ANO Attīstības programmas pastāvīgo pārstāvi Džonu Hendru.

Dž.Hendra informēja par projektiem, kuru realizēšanai Latvijā ANO AP sniedz savu atbalstu. Šo projektu izstrāde pamatojas uz Latvijas prioritātēm, un to mērķis ir palīdzēt Latvijai transformācijas procesā veidoties par demokrātisku un harmonisku sabiedrību. Projekti tiek finansēti gan no ANO Attīstības programmas līdzekļiem, gan arī piesaistot atsevišķu valstu līdzekļus. Šo donorvalstu vidū Dž.Hendra minēja Nīderlandi, Somiju un Zviedriju. Vēlmi atbalstīt vairākus projektus ir izteikušas arī Norvēģija, Dānija, Japāna un citas valstis.

Valsts prezidents ļoti atzinīgi izteicās par ANO Attīstības programmas darbību Latvijā, īpašu uzmanību pievēršot projektiem, kas saistīti ar cilvēktiesībām (Valsts cilvēktiesību biroja attīstības starptautiskā atbalsta programma) un latviešu valodas apmācību (Latviešu valodas apmācības valsts programma).

Guntis Ulmanis šo tikšanos atzina par ļoti vērtīgu un izteica vēlmi turpināt un padziļināt sadarbību ar ANO Attīstības programmas pārstāvniecību Latvijā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!