• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 1996.gada 12.februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.02.1996., Nr. 28/29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28274

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Likumprojektu iesniegumi - Par likumprojektu "Grozījumi Latvijas Kriminālkodeksā" - Par politiski represētās personas statusu - Likumprojekts par grozījumiem likumā "Par Valsts prezidenta darbības nodrošināšanu" - Par likumprojektu "Grozījumi un papildinājumi likumā "Par dzīvojamo telpu...VAIRĀK

Vēl šajā numurā

15.02.1996., Nr. 28/29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 1996.gada 12.februāra sēdi

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Prezidijs nolēma iekļaut Saeimas 1996.gada 15.februāra sēdes darba kārtībā jautājumu par Nacionālās radio un televīzijas padomes locekļa ievēlēšanu.

3. Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1996.gada 15.februāra sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par parlamentu sadarbības grupu izveidošanos Latvijas Republikas 6.Saeimā līdz 1996.gada 12.februārim.

5. Pieņēma lēmumu par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas izdevumu tāmi 1996.gadam.

6. Pieņēma lēmumu par izdevumu tāmi Dānijas Karalistes Folketinga spīkera Dr.Erlinga Olsena un Dānijas Karalistes Folketinga prezidija oficiālajai vizītei Latvijā 1996.gada 12. un 13.februārī.

7. Pieņēma lēmumu par izdevumu tāmi Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas Parlamentu asamblejas prezidenta Franka Svelena vizītei Rīgā 1996.gada 24. un 25.aprīlī.

8. Izskatīja iesniegumu par komisijas finansiālo nodrošinājumu, kas saņemts no parlamentārās izmeklēšanas komisijas bankas “Baltija” krīzes cēloņu un bankrota pamatotības noskaidrošanai un iesniegto bankas sanācijas projektu izvērtēšanai.

Prezidijs lūdza minēto komisiju sastādīt izdevumu tāmi un iesniegt to Saimnieciskajai komisijai.

9. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: V.Birkavam (Saeimas 1.februāra sēdē); A.Krastiņam (Saeimas 8.februāra sēdes daļās); J.Priedkalnam (Saeimas 8.februāra sēdes daļā); L.Stašam (Saeimas 8.februāra sēdē).

10. Piešķīra komandējumus:

1) Baltijas asamblejas sekretārei A.Karnupai un Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei A.Jankevicai laikā no 14.februāra līdz 16.februārim uz Baltijas asamblejas sekretariāta sēdi Viļņā (Lietuva);

2) deputātam A.Endziņam laikā no 29.februāra līdz 3.martam uz Eiropas Padomes komisijas “Demokrātija caur tiesībām” sēdi Venēcijā (Itālija);

3) Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas delegācijas loceklim A.Panteļējevam laikā no 29. februāra līdz 5. martam uz Juridisko lietu un cilvēktiesību komitejas, Politisko lietu komitejas un Komitejas attiecību uzturēšanai ar parlamentiem un sabiedrību kārtējām sēdēm Parīzē (Francija).

Saeimas sekretārs I. Daudišs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!