• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.1996., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28361

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi un reklāma

Vēl šajā numurā

27.02.1996., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Sarmīte Bumbiere, Noliktavas ielā 5, Rīgā, paziņo, ka ALLA SAFRONOVA atsaukusi savu pilnvaru sabiedriskajai organizācijai “BANKAS BALTIJA KREDITORU APVIENČBA” (reģ. nr. SO—1132, Kuģu ielā 26—414, Rīgā), kuru 1996. gada 14. februārī apliecinājusi zvērināta notāre Sarmīte Bumbiere, Nolikavas ielā 5, Rīgā, iereģistrējusi ar nr. 160.

 

Zvērināta notāre INGĖNA BOBROVSKA ar šo paziņo, ka 14.02.96. ir atsaukta VLADIMIRA ŅESTEROVA izdotā universālpilnvara VLADIMIRAM KONIŠEVAM, kura apliecināta 5.Rīgas Valsts notariāta kantorī, reģistrācijas nr.3—1192.

 

Dzīvs — vai miris

Alūksnes rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ELIZABETI KĀRŅA m. KERNIŅU, dzimušu 1904.gada 21‘.aprīlī Rīgā.

Ja Elizabete Kerniņa nav mirusi, viņai jāierodas Alūksnes rajona tiesā vai jāpaziņo tai sava atrašanās vieta.

Lūdzam personas, kurām ir kādas ziņas par E.Kerniņas atrašanās vietu vai viņas nāvi, paziņot par to tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas. Tiesnesis A.Bukavs

 

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu EDUARDU ŠOMKU, dzimušu 1897. gada 7. maijā Jēkabpilī, kura pēdējā dzīves vieta bija Jēkabpilī, Zvanītāju ielā 50.

Ja Eduards Šomka nav miris, viņam jāierodas Jēkabpils rajona tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Eduarda Šomkas atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.

Tiesnese A.Knodze

 

Dobeles rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu FRIDRIHU RĖDOLFU ĀBOLIŅU, dzim. 1898. gadā, 1945. gadā dzīvojušu Tukuma rajona Zebrenes pagasta “Pūdaiņos”.

Visas personas, kurām ir zināma F.R.Āboliņa atrašanās vieta, lūdzam par to paziņot tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī uzaicinājuma publicēšanas.

Dobeles rajona tiesas priekšsēdētāja palīdze S.Kravcova, tel. 25171.

 

Jūrmalas pilsētas tiesā saņemts ILZES LADUSĀNES — MARTIROVAS pieteikums izsludināt par mirušu JĒKABU JĀŅA d. SVENNI, dzimušu Stāmerienas pagastā 1875. gada 19. jūlijā.

Jēkabam Svennem, ja viņš ir dzīvs, japiesakās Jūrmalas pilsētas tiesā vai jāpaziņo sava atrašanās vieta. Personām, kurām kaut kas zināms par Jēkabu Svenni, jāpaziņo Jūrmalas pilsētas tiesai Jūrmalā, Tirgoņu ielā 21.

 

Ogres rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu OTTO JĀŅA d.JAKOVSKI, dzim.1902.gadā.

Ja minētā persona ir dzīva vai kādam ir zināma viņas atrašanās vieta, par to jāpaziņo Ogres rajona tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!