• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
28.februāra ārkārtas sēde. Kopsavilkums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.1996., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28377

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

28.februāra ārkārtas sēde. Stenogramma

Vēl šajā numurā

01.03.1996., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

28.februāra ārkārtas sēde
Kopsavilkums

Atbildes uz deputātu jautājumiem:

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles un ārlietu ministra V.Birkava atbildi uz Saeimas deputātu O.Kostandas, A.Saulīša, J.Stroda, G.Gannusas, J.Kazāka, A.Rubina, I.Liepas, E.Grīnberga, E.Zelgalvja un M.Rudzīša jautājumiem par medicīnisko apdrošināšanu ārvalstniekiem un bezvalstniekiem. (dok.nr.377; nr.377a)

— Saeima saņēma aizsardzības ministra A.Krastiņa atbildi uz Saeimas deputātu O.Kostandas, A.Saulīša, E.Grīnberga, J.Stroda, M.Rudzīša, J.Kazāka, E.Zelgalvja, I.Liepas, J.Mauliņa un O.Grinberga jautājumiem par situāciju Nacionālajos bruņotajos spēkos. (dok.nr.400; nr.400a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles atbildi uz Saeimas deputātu O.Kostandas, K.Čerāna, A.Saulīša, E.Grīnberga, J.Stroda, G.Gannusas, J.Kazāka, E.Zelgalvja, I.Liepas un O.Dunkera jautājumiem par Valsts privatizācijas fonda līdzekļu izlietojumu 1995.gadā. (dok.nr.399; nr.399a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles un labklājības ministra V.Makarova atbildi uz Saeimas deputātu A.Saulīša, O.Kostandas, K.Čerāna, O.Grinberga, E.Grīnberga, J.Stroda, A.Rubina, M.Rudzīša, J.Kazāka un E.Zelgalvja jautājumiem par iztikas minimuma summas lieluma noteikšanu un apstiprināšanu 1996.gadā. (dok.nr.398; nr.398a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra M.Gaiļa atbildi uz Saeimas deputātu E.Zelgalvja, O.Kostandas, A.Saulīša, J.Mauliņa, J.Stroda, G.Gannusas, K.Čerāna, I.Liepas, M.Rudzīša un E.Grīnberga jautājumiem par Ministru kabineta 1996.gada 16.janvāra lēmumu samazināt Kuldīgas rajonam piešķirto Skrundas RLS nomas maksas daļu. (dok.nr.401; nr.401a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A.Šķēles atbildi uz Saeimas deputātu J.Ādamsona, J.Dobeļa, Ģ.Kristovska, M.Rudzīša, A.Saulīša, J.Stroda, K.Čerāna, A.Rubina, I.Liepas un J.Kazāka jautājumiem par operatīvo eksperimentu attiecībā pret Grenctāles RKP amatpersonām. (dok. nr.404; nr.404a)

— Saeima saņēma finansu ministra A.Kreitusa atbildi uz Saeimas deputātu P.Apiņa, J.Vidiņa, R.Jurdža, V.Kalnbērza, A.Rubina, L.Kuprijanovas, A.Golubova, A.Prēdeles, M.Vītola un A.Požarnova jautājumiem par 1995.gada decembrī iekasētajiem ieņēmumiem no akcīzes nodokļa par spirta un degvīna izstrādājumiem. (dok.nr.407; nr.407a)

— Saeima saņēma Latvijas Bankas prezidenta E. Repšes atbildi uz Saeimas deputātu A. Čepāņa, L. Tenisa, A. Sausnīša, J. Kaksīša un I. Ķezbera jautājumu par banku darbību ar kredītiem saistītos jautājumos. (dok. nr. 424; nr. 424a)

— Saeima saņēma zemkopības ministra A. Kaula atbildi uz Saeimas deputātu P. Putniņa, E. Grinovska, K. Druvas, M. Vītola un A. Rugātes jautājumu par turpmāko lauksaimniecības zinātnisko pētniecības iestāžu (selekcijas staciju) īpašuma formu un valsts atbalstu. (dok. nr.426; nr.426a)

— Saeima saņēma iekšlietu ministra D. Turlā atbildi uz Saeimas deputātu J. Bunkša, A. Tomašūna, E. Grinovska, A. Lamberga un R. Apsīša jautājumu par Jelgavas pilsētas un rajona policijas pārvaldes sporta kluba airēšanas bāzes (Pasta salā Jelgavā) nodošanu pašvaldības īpašumā. (dok. nr. 429; nr. 429a)

— Saeima saņēma finansu ministra A. Kreitusa un labklājības ministra V. Makarova atbildi uz Saeimas deputātu A. Prēdeles, K. Druvas, P. Putniņa, A. Rugātes un E. Grinovska jautājumu par invalīdu bezmaksas pārvadāšanu ar sabiedrisko transportu. (dok. nr. 428; nr. 428a; nr. 428b)

— Saeima saņēma satiksmes ministra V. Krištopana atbildi uz Saeimas deputātu A. Prēdeles, A. Rugātes, P. Putniņa, E. Grinovska un M. Vītola jautājumu par satiksmes nodrošināšanu atsevišķos lauku rajonos. (dok. nr. 427; nr. 427a)

— Saeima saņēma labklājības ministra V. Makarova atbildi uz Saeimas deputātu L. Kuprijanovas, A. Saulīša, A. Golubova, A. Prēdeles, V. Kalnbērza u.c. jautājumiem par medicīnas darbinieku sertifikācijas padomi. (dok. nr. 438; nr. 438a)

— Saeima saņēma Ministru prezidenta A. Šķēles un ekonomikas ministra G. Krasta atbildi uz Saeimas deputātu K. Čerāna, O. Kostandas, E. Grīnberga, J. Mauliņa, E. Zelgalvja u.c. jautājumiem par Latvijas enerģētiku. (dok. nr. 430; nr. 430a)

 

Deputātu iesniegtie jautājumi:

— Saeima nodeva Latvijas Bankas prezidentam E. Repšem deputātu J. Stroda, O. Kostandas, J. Mauliņa, E. Grīnberga, K. Čerāna u.c. jautājumus par “Vņešekonombankas” Rīgas nodaļu. (dok. nr. 433)

— Saeima nodeva Ministru prezidentam A. Šķēlem deputātu K. Čerāna, O. Kostandas, E. Grīnberga, J. Mauliņa, E. Zelgalvja u.c. jautājumus par ticīgo cilvēku jūtu aizskarošu sižetu demonstrēšanu “Pareks” bankas reklāmas videoklipos Latvijas televīzijā. (dok. nr. 434)

— Saeima nodeva labklājības ministram V. Makarovam deputātu J. Stroda, A. Rubina, O. Kostandas, E. Grīnberga, G. Gannusas u.c. jautājumu par demogrāfisko situāciju Latvijā. (dok. nr. 435)

— Saeima nodeva Ministru prezidentam A. Šķēlem un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram M. Gailim deputātu A. Saulīša, J. Stroda, O. Kostandas, K. Čerāna, A. Rubina, G. Gannusas u.c. jautājumus par investīciju ieguldījumu programmu Latgales novadā. (dok. nr. 436)

— Saeima nodeva Ministru prezidentam A. Šķēlem un finansu ministram A. Kreitusam deputātu K. Čerāna, A. Saulīša, O. Kostandas, J. Mauliņa, E. Grīnberga u.c. jautājumus par valsts īpašumā bijušo vai esošo Rīgas namu pārdošanu vai ieķīlāšanu 1995. gadā. (dok. nr. 437)

— Saeima nodeva ekonomikas ministram G. Krastam deputātu J. Dobeļa, A. Lamberga, P. Tabūna, A. Seiles un G. Eniņa jautājumu par Energoapgādes regulēšanas padomes veikumu energoapgādes apmaksas tarifu aprēķināšanas metodikas izstrādāšanā, par tarifu apstiprināšanas kārtību un sabiedrības informēšanu par to. (dok. nr. 450)

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!