• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dānija un Baltija par sociālo. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.03.1996., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28429

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Godinot pirmo virspavēlnieku

Vēl šajā numurā

07.03.1996., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dānija un Baltija par sociālo

Vakar, 6. martā, Rīgā, viesnīcā “Radisson SAS – Daugava” sākās starptautiska Dānijas un Baltijas konference par sociālajiem jautājumiem. Šo pasākumu organizē Dānijas Sociālo lietu ministrija sadarbībā ar Dānijas Ārlietu ministriju, Latvijas Labklājības ministriju un Dānijas vēstniecībām Rīgā, Viļņā un Tallinā. Konferencē piedalās Dānijas, Lietuvas un Igaunijas sociālo lietu ministri, Dānijas vēstnieki Baltijas valstīs, Latvijas Labklājības ministrijas pārstāvji, Valsts slimokases, rehabilitācijas iestāžu vadītāji un citu sociālās jomas institūciju pārstāvji.

Galvenās tēmas, ko apspriež sanāksmes dalībnieki, ir: Dānijas un Baltijas valstu sadarbība sociālajā jomā, veco ļaužu un invalīdu integrācija sabiedrībā, sociālā darba decentralizācija, privātā biznesa iesaistīšana sociālajā nozarē, nevalstisko organizāciju loma, ārvalstu finansējuma piesaistīšana.

Konferenci atklāja Dānijas vēstnieks Latvijā Mihaels Mecs Morhs (Michael Metz Mųrch) un Latvijas labklājības ministrs Vladimirs Makarovs. Ziņojumu par sociālās politikas attīstību Latvijā nolasīja Vladimirs Makarovs. Par līdzīgu tematu runāja arī Igaunijas un Lietuvas ministri. Pēcpusdienā dalībnieki apmeklēja Republikānisko rehabilitācijas centru, Specializēto bērnu sociālās aprūpes un rehabilitācijas centru Baldonē, pansionātu “Mežciems” un citas sociālās aprūpes iestādes.

Darbu plānots beigt piektdien.

Vairis Ozols,
“LV” iekšpolitikas redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!