• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Irānas vēstnieks - Ārlietu ministrijā - Ekonomikas ministrijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.1996., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28494

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Ministru prezidenta - Turcijas vēstnieks Latvijā

Vēl šajā numurā

14.03.1996., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Irānas vēstnieks — Ārlietu ministrijā

Vakar, 13.martā, LR Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš tikās ar Irānas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Huseinu Panahiazaru (Hossein Panahiazar).

Tikšanās laikā Māris Riekstiņš un Huseins Panahiazars izvērtēja situāciju abu valstu divpusējās attiecībās, kā arī apsprieda aktuālus starptautiskās politikas jautājumus. M.Riekstiņš informēja vēstnieku par Latvijas valdības darbības prioritātēm ārpolitikas jomā. ĀM preses centrs

Irānas vēstnieks — Ekonomikas ministrijā

Vakar, 13.martā, vizītē Ekonomikas ministrijā ieradās Irānas Islama Republikas vēstnieks Huseins Panahiazars(Hossein Panahiazar). Sarunā ar Latvijas Republikas ekonomikas ministru Guntaru Krastu vēstnieks tuvāk iepazīstināja ar savas valsts pašreizējo ekonomisko situāciju un galvenajām tautsaimniecības nozarēm. Huseins Panahiazars informēja par Irānas Islama Republikas valdības vēlmēm aktivizēt ekonomisko sadarbību ar Latviju un parakstīt līgumu par savstarpēju tirdzniecību un ekonomisko sadarbību.

Irānas vēstnieks izrādīja lielu interesi par Latvijas pieredzi ekonomisko reformu realizēšanā un galvenajām problēmām, ar kurām Latvijai nācies saskarties, no plānveida ekonomikas pārejot un tirgus ekonomikas principiem. Viņš arī vēlējās no LR ekonomikas ministra saņemt plašāku informāciju par Latvijas aktivitātēm ārējās tirdzniecības jomā un lielākajiem tirdzniecības partneriem.

H.Panahiazars sniedza plašāku informāciju par 22.starptautisko gadatirgu, kas no 2. līdz 9.oktobrim notiks Teherānā. Viņš izteica cerību, ka šajā gadatirgū piedalīsies arī Latvijas biznesa aprindu pārstāvji, tādējādi aktivizējot abu valstu uzņēmēju biznesa kontaktus.

EM preses sekretāre
Ieva Jākobsone

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!