• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 1996.gada 11.marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.1996., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28504

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Komisiju iesniegumi

Vēl šajā numurā

14.03.1996., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Par Saeimas Prezidija 1996.gada 11.marta sēdi

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1996.gada 14.marta sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas sēžu kavējumiem 1996.gada februārī.

Pamatojoties uz Saeimas Kārtības ruļļa 15.pantu, Saeimas Prezidijs nolēma atzīt, ka Saeimas sēdes neattaisnoti kavējuši šādi deputāti: Z.Čevers un A.Krastiņš — 1.februāra sēdi; Ē.Kaža — 8.februāra sēdi; Z.Čevers — 15.februāra sēdi; Z.Čevers un Ē.Kaža — 22.februāra sēdi; Ē.Kaža — 28.februāra sēdi; Ē.Kaža — 29.februāra sēdi.

4. Pieņēma zināšanai Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas informāciju par komisijas priekšsēdētāja maiņu.

Sakarā ar līdzšinējā komisijas priekšsēdētāja A.Kreitusa lūgumu atbrīvot viņu no komisijas priekšsēdētāja amata par minētās komisijas priekšsēdētāju ievēlēts R.Zīle.

5. Pieņēma zināšanai Latvijas — Francijas parlamentārās sadarbības grupas informāciju par to, ka minētajā sadarbības grupā izteikuši vēlēšanos darboties arī deputāti R.Dilba un E.Inkēns.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka Vācijas Bundestāga Aizsardzības komisijas delegācija apmeklēs Latviju 1996.gada 21. un 22.martā.

Prezidijs pieņēma zināšanai minētās delegācijas darba programmu.

7. Prezidijs pieņēma lēmumu par grozījumiem “Noteikumos par caurlaižu režīmu Saeimas ēkās Jēkaba ielā 10/12, 11 un 16”.

8. Izskatīja Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības iesniegumu par atļauju arodbiedrību pārstāvjiem piedalīties Saeimas komisiju sēdēs.

Sakarā ar to, ka minētā jautājuma izlemšana nav Prezidija kompetencē, Prezidijs saskaņā ar Kārtības ruļļa 169.panta 1.punktu nolēma iesniegumu nosūtīt izskatīšanai Saeimas komisijās.

9. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: A.Čepānim (Saeimas 7.marta sēdes daļā); O.Grīgam (Saeimas 6.marta ārkārtas sēdē); A.Krastiņam (Saeimas 7.marta sēdes daļās); K.Lībanei (Saeimas 6.marta ārkārtas sēdē un Saeimas 7.marta sēdē).

10. Prezidijs nolēma atlikt jautājuma izskatīšanu par deputātu I.Emša iesniegumu par Saeimas 14.marta un 21.marta sēžu kavējumu attaisnošanu.

11. Prezidijs neattaisnoja deputātes A.Rugātes kavējumu Saeimas 6.marta ārkārtas sēdē.

12. Piešķīra komandējumu Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājai L.Kuprijanovai, priekšsēdētāja biedram A.Požarnovam, komisijas sekretārei A.Prēdelei, komisijas locekļiem O.Deņisovam, R.Jurdžam, A.Saulītim un komisijas konsultantiem J.Auziņam un V.Bankovskai laikā no 14.marta līdz 17.martam uz konsultatīvo tikšanos Viļņā (Lietuvā) pēc Lietuvas Republikas Seima Sociālo un darba lietu komisijas ielūguma.

Saeimas sekretāra biedre J.Kušnere

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!