• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrijas informācija. Par licenci "Baltel". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.03.1996., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28557

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta preses konference. Lai uzlabotu visu nodokļu iekasēšanu

Vēl šajā numurā

21.03.1996., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

MINISTRIJU, NOZARU ZIŅAS

Satiksmes ministrijas informācija

Par licenci "Baltel"

Vakar, 20.martā, satiksmes ministrs Vilis Krištopans apstiprināja GSM konkursa komisijas iesniegto protokolu, kurā komisija vienbalsīgi savā sēdē nolēmusi rekomendēt atteikt otrā GSM tīkla operatora licences izsniegšanu konsorcijam LatGSM un izsniegt otrā GSM tīkla operatora licenci nedēļas laikā nākamajam labākajam pretendentam — konsorcijam “Baltel”.

Šādu lēmumu komisija ieteica, ņemot vērā, ka tai nav iesniegta pietiekama informācija par konsorcija dalībniekiem un bez pamatojuma izdarītas būtiskas izmaiņas konsorcija LatGSM sastāvā. Nav ievērota arī komisijas rekomendācija par i/u “Alīna” iekļaušanu konsorcijā.

Lēmums pieņemts, vēlreiz izvērtējot iepriekš iesniegtos projektus un atzīstot “Baltel” sekmīgo uzņēmējdarbības pieredzi telekomunikāciju jomā, attīstīto telekomunikāciju infrastruktūru, līdzsvaroto projekta izklājumu laikā, lielāko plānoto apkalpojamo abonentu skaitu uz vienu darbinieku, mazākos plānotos ekspluatācijas izdevumus sākuma periodā uz vienu abonentu un pieeju tarifu jautājumiem.

Satiksmes ministrijas
preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!