• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 1996. gada 1. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.04.1996., Nr. 59/60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28692

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru atbildes

Vēl šajā numurā

04.04.1996., Nr. 59/60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija
Par Saeimas Prezidija 1996. gada 11. aprīļa sēdi

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Prezidijs nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sesiju šā gada 11. aprīlī un apstiprināja izsludināšanai ārkārtas sesijas sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai Ministru kabineta sēdē akceptēto priekšlikumu par Aivara Fogeļa kandidatūru Valsts cilvēktiesību biroja direktora amatam.

4. Prezidijs nolēma atcelt 1996. gada 18. marta lēmumu “Par Saeimas sēžu kavējumiem 1996. gada februārī” daļā par deputāta E. Grinovska 15. februāra Saeimas sēdes kavējumu.

5. Prezidijs pieņēma lēmumu par Saeimas reprezentācijas ēku izmantošanu.

6. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: I. Bišeram (Saeimas 28. marta sēdes daļās); A. Požarnovam (Saeimas 21. marta sēdē); J. Sinkam (Saeimas 28. marta sēdes daļās); J. Straumem (Saeimas 20. marta ārkārtas sēdē un 21. marta sēdē); G. Valdmanim (Saeimas 21. marta sēdē).

7. Prezidijs nolēma atlikt jautājumu par deputātu K. Čerāna, O. Dunkera, G. Gannusas, E. Grīnberga, J. Kazāka, O. Kostandas, J. Mauliņa, A. Saulīša un E. Zelgalvja iesniegumiem par Saeimas 28. marta sēdes kavējuma attaisnošanu, lai noskaidrotu iesniegumos minētā komandējuma mērķi.

8. Piešķīra komandējumus:

1) Baltijas asamblejas sekretārei A. Karnupai laikā no 1. aprīļa līdz 3. aprīlim uz Baltijas asamblejas sekretariāta sēdi Viļņā (Lietuva);

2) Saeimas Informācijas nodaļas vadītājas vietniecei L. Pētersonei laikā no 9. aprīļa līdz 14. aprīlim uz Eiropas Padomes Reģionālās bibliotēku programmas padomes rīkoto konferenci Budapeštā (Ungārija);

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja vietniekam A. Požarnovam, delegācijas sekretārei A. Jankevicai un šoferim E. Šuškevičam 2. aprīlī un 3. aprīlī uz Baltijas asamblejas balvas 1995. gada laureātu izstādes atklāšanu Viļņā (Lietuva).

9. Pieņēma zināšanai Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja A. Kramiņa informāciju par to, ka saskaņā ar Saeimas vēlēšanu likuma 49. pantu (tas paredz, ka pilnīgie vēlēšanu rezultāti, arī rezultāti par katra kandidātu saraksta katra kandidāta saņemto balsu skaitu katrā vēlēšanu iecirknī, sešu mēnešu laikā apkopojami un publicējami atsevišķā izdevumā, kas ir brīvi pieejams valsts bibliotēkā) ir laists klajā izdevums “6. Saeimas vēlēšanas”.

Saeimas sekretārs I. Daudišs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!