• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvija Ģentes izstādē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.1996., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28766

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Zinātņu akadēmijas Senātā

Vēl šajā numurā

19.04.1996., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvija Ģentes izstādē

No 15.līdz 21.aprīlim Beļģijas pilsētā Ģentē notiek starptautiskā izstāde “Technoland”, ko ik gadu organizē fonds “Flanders Technology International” sadarbībā ar Flandrijas valdību. Izstāde, kas ir gada lielākais notikums izstāžu dzīvē Beļģijā (iespējams, ka pat Beniluksa valstu reģionā), veltīta jaunākajiem tehnoloģijas sasniegumiem dažādās jomās, tādās kā sakari, transports, vides aizsardzība un enerģētika, ražošana, darbaspēka produktivitāte, celtniecība, izklaides un atpūtas industrija, kā arī veselība un uzturs.

Izstādē piedalās daudzas pazīstamas kompānijas, piemēram, “Philips”, “Opel”, “Lego”, “Novell”, “Solvay”, “Internet”, “AEG”, “Apple”, “Pirelli” u.c., kā arī pētniecības iestādes, universitātes un Flandrijas valdības institūcijas. Izstādē pārstāvētas tāpat atsevišķas valstis un reģioni. Šogad izstādes dalībvalstu vidū ir arī Baltijas valstis, kuras piedalās Flandrijas valdības speciālo viesu statusā, un to stendi ir novietoti blakus Flandrijas valdības stendam. Latviju izstādē reprezentē Latvijas Attīstības aģentūra ar plašu informatīvo materiālu klāstu gan par Latviju kā valsti, gan par investēšanas un sadarbības iespējām Latvijā. Bez tam Latvijas stendā ar savu produkciju ir pārstāvēta medicīnas iekārtu ražošanas firma ELMI (citas Latvijas firmas gan tika aicinātas piedalīties izstādē, bet diemžēl neatrada finansiālās iespējas to realizēt).

Jāatzīmē, ka nesen noslēgtā Latvijas un Flandrijas sadarbības līguma ietvaros tika saņemta vērā ņemama organizatoriska un finansiāla palīdzība no Flandrijas valdības, kas lielā mērā noteica Latvijas iespējas piedalīties izstādē.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!