• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Visi 1995.gada Latvijas likumi, līgumi un pārējie valsts akti - divos sējumos, 1240 lielformāta lappusēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.05.1996., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28897

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.05.1996., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

info4.JPG (5263 bytes)Visi 1995.gada Latvijas likumi, līgumi un pārējie valsts akti — divos sējumos, 1240 lielformāta lappusēs

Iegādes iespēja: "Latvijas Vēstneša" redakcijā, Rīgā, Bruņinieku ielā 36, 2.stāvā — pie Viktorijas Runikas jaunkundzes vai Lilijas Plones kundzes; tālrunis — 29 88 33.

Vispirms redakcija saņēma foliantus “Latvijas Republikas likumi un pārējie normatīvie akti. 1995.gads”. Tie nu spīdina ar savām platajām mugurām duci dažādu krāsu, sākot no nebalināta rupjauduma lina un melnas, tumšzaļas un pelēkas ādas līdz dzīslotam visdažādāko toņu marmora atdarinājumam — tēraudpelēkam, malahītzaļam, tumšbrūnam, gaišbrūnam, karmīnsarkanam, magoņsarkanam, bēša, baltam.

Nopietniem valsts pārvaldes, darījumu, pašvaldību, tieslietu darbiniekiem un interesentiem “Latvijas Vēstnesis” šo iespēju sagādā jau otru reizi. Pirms gada līdzīgā kārtā tika sagatavoti Latvijas Republikas 1994.gada likumu, līgumu un pārējo normatīvo aktu sējumi 788 A4 lielformāta lappusēs. Bet 1995.gadā gan Saeimas, gan Ministru kabineta likumrades process bija tā intensificējies, ka šie likumi, līgumi un citi valsts normatīvie akti bija prasījuši 1 240 lielformāta lappuses, ko vienos vākos iesiet kļuva problemātiski.

Tāpēc šoreiz ir vēl arī otrs sējums 272 lappusēs, kur ietilpināti visi 1995. gadā Saeimā akceptētie starptautiskie līgumi. Tie ir tikpat krāšņi un apkopo 43 ilgtermiņa vai beztermiņa līgumus, ko Saeima ratificējusi 1995.gadā. Deviņi no tiem ir daudzpusējie līgumi, hartas vai konvencijas, kam pievienojusies Latvijas Republika, divi ir trīspusējie — starp Latviju, Lietuvu un Igauniju, bet pārējie — divpusējie līgumi, nolīgumi, vienošanās vai konvencijas, kur līgumslēdzējas puses ir Latvija un Lietuva, Igaunija, Somija, Islande, Nīderlande, Moldova, Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Polija, Čehija, Kanāda, Grieķija, Šveice, Izraēla, Spānija, Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotā Karaliste un ASV. Šie dokumenti reglamentē Latvijas attiecības ar citām valstīm gan investīciju un nodokļu, gan muitas un transporta, gan vides aizsardzības un vēl daudzās citās jomās.

Tādējādi katrs, kuram ir vajadzība un interese, var tagad iegūt vienkop šos visus mūsu valsts 1995.gada likumus, līgumus un pārējos normatīvos aktus, kurus pavada un organizē profesionāli hronoloģiskie, tematiskie un publicitātes rādītāji, kas ļauj jebkurā brīdī atrast un lietot jebkuru nepieciešamo dokumentu.

“Latvijas Vēstnesis”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!