• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.05.1996., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/28922

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Privatizācijas ziņas

Vēl šajā numurā

16.05.1996., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Dzīvs vai miris

Aizkraukles rajona tiesā ir saņemts pieteikums par pils JĀŅA ALFRĒDA OTTO d.JAUNBĒRZIŅA, dzim.1906.g.15.maijā Alūksnes raj.Annas pagastā, izsludināšanu par mirušu.

Ja pils.Jānis Alfrēds Jaunbērziņš nav miris, viņam jāpaziņo sava atrašanās vieta vai jāierodas Aizkraukles rajona tiesā.

Visas personas, kurām ir zināma J.A.Jaunbērziņa atrašanās vieta vai kādas ziņas par viņu lūdzam paziņot Aizkraukles rajona tiesai trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas, līdz 8.08.96.l

 

Dobeles rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu 1911.gada 21.oktobrī Dobeles rajona Penkules pagastā dzimušo ŽANI INDRIĶI DOMBROVSKI.

Visus, kam zināms par viņa nāvi vai atrašanās vietu, lūdzam to paziņot tiesai.l

 

Dobeles rajona tiesā saņemts pieteikums par ROBERTA AUGUSTA BĒRTUŅA, dzim.1897.g., līdz 1944.gadam dzīvoja Aucē, Skolas ielā 11, izsludināšanu par mirušu.

Personām, kurām ir zināma R.A.Bērtuļa atrašanās vieta, lūdzam par to paziņot Dobeles rajona tiesai trīs mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas.l

 

Preiļu rajona tiesā saņemts iesniegums par JĀŅA LIVDĀNA, dzim.1913.g. 29.maijā Aglonas pagastā, izsludināšanu par mirušu. Tiesa lūdz visas personas, kam ir ziņas par minēto pilsoni, pieteikties Preiļu rajona tiesā triju mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas.

 

Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesā ir saņemts pieteikums par VULFA KĀNA SELIGA d., dzimuša 1897.g., Rīgā, kura pēdējā dzīves vieta bija Rīgā, Matīsa ielā 41, izsludināšanu par mirušu.

Ja Vulfs Kāns Seliga d. nav miris, viņam jāierodas Rīgas Latgales priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par minētās personas atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

 

1996.gada 28.maijā plkst. 10 Rīgas pils. Kurzemes raj. tiesas zālē nr. 208 tiks nolasīts BROŅISLAVA VAIČUŅA, dzīv. Rīgā, M.Stacijas ielā 16, miruša 1996.gada 21.aprīlī, pēdējās gribas akts.

Mantiniekiem, legatārijiem, kreditoriem un tiem, kam ir citādas prasības uz mantojumu vai iebildumi pret novēlējuma aktu, jāpiesakās tiesā līdz 1996.gada 1.jūlijam.

Personas, kuras uzaicinājuma termiņā nepieteiks savas tiesības un iebildumus, tiks atzītas par tādām, kas zaudējušas šīs tiesības vai atteikušās no iebildumiem.l

 

Balvu rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu pilsoni MEIKULU BORISĀNU MIŠKU, dzim. 1908.gada 23.augustā Balvu rajona Medņevas pagasta “Torkovā”. Lūdzam pilsoni Meikulu Borisānu Mišku ierasties Balvu rajona tiesā vai paziņot savu atrašanās vietu trīs mēnešu laikā.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Meikula Borisāna Miška atrašanās vietu vai nāvi, ziņot par to Balvu rajona tiesai.l

 

Preiļu rajona tiesā saņemts iesniegums par DANILOVA ARTEMIJA, dzim. 1914.gadā Preiļu pagasta “Tišos”, izsludināšanai par mirušu.

Tiesa lūdz atsaukties visus, kam ir ziņas par Danilovu Artemiju vai, ja minētais pilsonis ir dzīvs, viņam jāpiesakās Preiļu rajona tiesā triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

 

Jēkabpils rajona tiesā atrodas pieteikums par KAZIMIRA KAZIMIRA d. KRIŠKIJĀŅA, dzim. 1911.gadā, izsludināšanu par mirušu. Ja Kazimirs Kriškijānis nav miris, viņam jāierodas Jēkabpils rajona tiesā Brīvības ielā 126. Tiesa aicina visas personas, kurām ir kādas ziņas par Kazimiru Kriškijāni, par to paziņot tiesai triju mēnešu laikā.l

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir saņemts pieteikums par HUGO SAULĪŠA, dzimuša 1914.gadā Rīgā, kura pēdējā dzīves vieta bija Rīgā, izsludināšanu par mirušu.

Ja Hugo Saulītis nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstiski jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kuram ir kādas ziņas par Hugo Saulīša atrašanās vietu, paziņot par to rakstiski tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

 

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums par JĀŅA ARNOLDA PRAULIŅA, JĀŅA d., dzim. 1919.gada 15.novembrī, Jēkabpils rajona Viesītes pagastā, izsludināšanu par mirušu.

Ja Jānis Arnolds Prauliņš nav miris, viņam jāierodas tiesā Jēkabpilī, Brīvības ielā 126. Tiesa aicina visas personas, kurām ir kādas ziņas par Jāni Arnoldu Prauliņu, paziņot par to tiesai.l

 

Izsludināts par mirušu

Tukuma rajona tiesa 1996.gada 23.aprīlī izsludinājusi par mirušu BĒRTULI ERNESTU KANENBERGU, dzimušu 1890.gadā Kandavas pagastā.

 

Bezvēsts prombūtnē

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā saņemts pieteikums par pilsoņa Jāņa Edgara Šlesera atzīšanu par bezvēsts prombūtnē esošu.

Ja viņš nav miris, lūdzu pieteikties triju mēnešu laikā Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā Rīgā, Antonijas ielā 6, 1.stāvā, 5.kabinetā. Tajā pašā termiņā, iesniegt jebkuras ziņas par nāves apstākļiem.

 

Laulības līgums

Skrundas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļas laulāto mantisko attiecību reģistrā 1996.gada 7.maijā ar reģistra nr.2 ir reģistrēts Marijas JANKOVSKAS un Jāņa JANKOVSKA, dzīvo Skrundas pilsētas lauku teritorijā Līčos, laulības līgums.

 

Zvērināti notāri

Rīgas apgabaltiesas zvērināta notāre Lauma Šneidere paziņo, ka Edvīns Krists Maizīte, dzīvo Rīgā, Bramberģes 39—1, atsauc savu universālpilnvaru, kas izdota Ievai Ramiņai, dzīvo Rīgā, Elku ielā 4—8, kas apliecināta pie Rīgas apgabaltiesas zvērinātas notāres Ingūnas Bobrovskas Rīgā, Lāčplēša ielā 11, 1994.gada 4.maijā ar reģ.nr.3111. Minētā pilnvara izdota rīkoties ar visāda veida Maizītim piederošo mantu.l

 

Rīgas apgabaltiesas zvērināta notāre Lauma Šneidere paziņo, ka ir mainījusi prakses vietu, kas tagad atradīsies Rīgā, Tērbatas 4—24.l

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!