• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Republikas starptautiskie līgumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.09.1996., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29074

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents Vašingtonā un Ņujorkā

Vēl šajā numurā

24.09.1996., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas

starptautiskie līgumi,

VIa un VIb burtnīca —

latviešu un angļu valodā

Pie lasītājiem dodas kārtējā starptautisko līgumu burtnīca divās daļās: VI a — latviešu valodā (40 lpp.) un VI b — angļu valodā (44.lpp.). Tajā publicēts 1996.gada 22.aprīlī Rīgā parakstītais Latvijas Republikas un Slovēnijas Republikas brīvās tirdzniecības līgums, tā četri pielikumi, A un B protokols ar pielikumiem un Vienošanās protokols. Šis līgums paredz pakāpeniski nodibināt starp līgumslēdzējām pusēm brīvās tirdzniecības telpu, novēršot šķēršļus visās tirdzniecības jomās, lai radītu godīgas konkurences apstākļus. Līgums nodrošinās arī intelektuālā īpašuma aizsardzību saskaņā ar attiecīgajiem starptautiskajiem līgumiem un konvencijām gan atiecībā uz patentiem, gan literatūras un mākslas jomā.

“Latvijas Vēstneša” abonentus, kurus interesē šīs burtnīcas, lūdzam, apliecinot savu abonementu, paziņot rdakcijai rakstiski vai telefoniski, kādas burtnīcas un uz kādu adresi vēlams izsūtīt (VI a — latviešu valodā vai VI b – angļu valodā, vai abas — abās valodās), un tās Jums tiks nosūtītas par brīvu. Pārējie interesenti tās var nopirkt vietās, kur pārdod “Latvijas Vēstnesi”: skat. informāciju laikraksta 1. lappuses apakšējā labajā stūrī! Jūsu “Latvijas Vēstnesis”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!