• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par siltumapgādes komisiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.09.1996., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29081

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par starptautiskā pakta "Par pilsoņu un politiskajām tiesībām" izpildi Latvijā. Turpinājums

Vēl šajā numurā

24.09.1996., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par siltumapgādes komisiju

Ar Ministru prezidenta Andra Šķēles rīkojumu izveidota komisija, lai izvērtētu iepriekšējos gados izveidojušos situāciju siltumapgādes finansēšanas jomā un nodrošinātu apkuri 1996./97. gada sezonā.

Par komisijas priekšsēdētāju nozīmēts pašvaldību lietu valsts ministrs Ernests Jurkāns. Komisijas sastāvā iekļauti: Finansu ministrijas valsts sekretāre V.Andrējeva, VAS “Latvenergo” prezidents E.Birkāns, VAS “Latvijas gāze” prezidents A.Dāvis, Rīgas Domes izpilddirektors A.Grīnbergs, Tieslietu ministrijas valsts sekretārs A.Maldups, Energoapgādes regulēšanas padomes priekšsēdētājs A.Pakrastiņš, Privatizācijas aģentūras finansu direktors I.Razumovskis, Latvijas Enerģētikas aģentūras direktors P.Šipkovs, Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks R.Vītoliņš, Latvijas siltumražotāju asociācijas prezidents U.Zankovskis un Rīgas pilsētas a/s “Rīgas siltums” prezidents Ā.Žīgurs.

Komisijai uzdots mēneša laikā izvērtēt esošo situāciju un sagatavot, un iesniegt Ministru kabinetā informāciju par gatavību 1996./97. gada apkures sezonai.

Komisijai jāizstrādā un līdz 1996. gada 1. decembrim jāiesniedz Ministru kabinetā priekšlikumi par iepriekšējo siltumapgādes parādu nokārtošanu, valsts iestāžu un uzņēmumu un pašvaldību institūciju savstarpējo siltumapgādes parādu piedziņas uzlabošanu un attiecīgo grozījumu izdarīšanu likumos un citos tiesību aktos.

Valsts kancelejas

preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!