• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 17. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.1996., Nr. 174 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29170

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas zemnieks sver rokās un soļos 1996. gada rudeni

Vēl šajā numurā

16.10.1996., Nr. 174

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie Jums dodas 17. burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo likumdošanas aktu burtnīca pie Jums šoreiz dodas ar īpaši daudziem likumiem, kas pieņemti Saeimā no 12. līdz 26. septembrim. Visapjomīgākais ir likums “Par uzņēmumu un uzņēmējsabiedrību maksātnespēju”. Saeima pieņēmusi arī likumu “Par preču un pakalpojumu drošumu un ražotāja un pakalpojumu sniedzēja atbildību”, kas nosaka prasības, kādas jāievēro ražotājam un preču izplatītājam vai pakalpojumu sniedzējam, lai neapdraudētu patērētājus. Vairākos likumos izdarīti grozījumi: “Par apdrošināšanu”, “Par Valsts apdrošināšanas uzraudzības inspekciju”, “Par uzņēmējdarbību”, “Par sabiedrībām ar ierobežotu atbildību”, “Par akciju sabiedrībām” un “Par valsts un pašvaldību uzņēmumu nomu un nomu ar izpirkumu”. Ratificēti Latvijas Republikas starptautiskie līgumi: ar Igauniju — par robežas šķērsošanas vietām; ar Norvēģiju un Uzbekistānu — par savstarpējo palīdzību muitas jautājumos; ar Čehiju, Itāliju un Uzbekistānu — par pārvadājumiem ar autotransportu; ar Uzbekistānu — par savstarpēju tiesisko palīdzību, kā arī Latvijas un Ziemeļu Ministru padomes Saprašanās memorands par Informācijas biroja Rīgā statusu.

Ministru kabineta dokumenti pieņemti no 17. līdz 24. septembrim. Noteikumos par prekursoru operatoru reģistrēšanu un licencēšanu dots prekursoru vispārīgais raksturojums un iedalījums kategorijās, kā arī ar tiem veicamās uzņēmējdarbības reģistrēšanas un licencēšanas kārtība. Ministru kabinets pieņēmis jaunu Aizsardzības ministrijas nolikumu un Mežu un medību valsts inspekcijas nolikumu. Grozījumi izdarīti Zemkopības ministrijas nolikumā un Stratēģiskas nozīmes eksporta un importa kontroles komitejas nolikumā. Grozīti “Stratēģiskas nozīmes preču, produkcijas, pakalpojumu un tehnoloģiju eksporta, importa un tranzīta noteikumi”, kā arī noteikumi par alkoholisko dzērienu marķēšanu, par dzīvojamo māju privatizācijas vērtības noteikšanu, par kārtību, kādā pašvaldības var uzlikt nodevas, un par sabiedriskajām organizācijām un institūcijām, kas var būt humānās palīdzības kravu saņēmējas. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!