• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas vēstneša" viesis - vēstnieks Gvido Zemribo. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.1996., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29258

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pa saujai Indijas saules un domu

Vēl šajā numurā

07.11.1996., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstneša” viesis —

vēstnieks Gvido Zemrībo

Vakar, 6.novembrī, “Latvijas Vēstneša” redakcijā viesojās Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Dānijas Karalistē un Islandē Gvido Zemrībo, kura uzturēšanās Rīgā sakrita ar Dānijas Folketinga Eiropas lietu komisijas delegācijas vizīti Latvijā. Gvido Zemrībo pastāstīja par sava diplomātiskā darba aktualitātēm. Latvijas attiecības ar Dāniju un Islandi vēstnieks raksturoja kā ļoti pozitīvas. Islande bija pati pirmā valsts, kas 1991.gada augustā atzina Latvijas neatkarību. Savukārt Dānija visus piecus gadus kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas mūsu valstij sniegusi būtisku palīdzību Nacionālo bruņoto spēku apgādāšanā un apmācīšanā, kā arī citās jomās. Dānija ir arī viens no Latvijas aktīvākajiem ekonomiskās sadarbības partneriem.

“Latvijas Vēstneša” procesa direktors Kārlis Grīnbergs galvenā redaktora vārdā pateicās vēstniekam par labo sadarbību ar redakciju. Gvido Zemrībo ir arī “Latvijas Vēstneša” autors un, neraugoties uz lielo diplomātiskā darba slodzi, atradis laiku tāpat sūtīt mums no Kopenhāgenas savus apcerējumus par jurisprudences jautājumiem.

Viesojoties “Latvijas Vēstneša” redakcijā, Gvido Zemrībo sniedza plašu interviju “LV” ārpolitikas nozares virsredaktoram Jānim Ūdrim, kas tiek gatavota publicēšanai.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!