• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Konkursi (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.1996., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29270

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mantojuma ziņas

Vēl šajā numurā

07.11.1996., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts bezpeļņas SIA “Latvijas Televīzija”

izsludina konkursu

par piemērotāko un izdevīgāko Latvijas Televīzijas darbinieku ilgtermiņa dzīvības apdrošināšanas

ar darbinieku kapitāla veidošanu projektu.

Konkursā var piedalīties Latvijas Republikas tiesību normās noteiktajā kārtībā reģistrētās dzīvības apdrošināšanas akciju sabiedrības, kuru pamatkapitāls atbilst likuma “Par akciju sabiedrībām” nosacījumiem.

Konkursa dalībniekiem konkursa komisijai iesniedzamajā projektā jānorāda:

1) attiecīgs investīciju projekts, kas paredzētu drošu un peļņu nesošu ieguldījumu programmu, piedāvājot naudas līdzekļu aizsardzības mehānismu lata inflācijas gadījumā;

2) apdrošināšanas līgumu paraugi un garantijas vēstules (vai cita veida dokuments) no ārvalstu pārapdrošināšanas kompānijām par iespēju pārapdrošināt apdrošināšanas līgumus ārvalstu pārapdrošināšanas kompānijās;

3) apdrošināšanas aizsardzība Latvijas Televīzijas darbinieku ģimenes locekļiem apdrošinātās personas zaudējuma gadījumā, vienlaicīgi uzkrājot kapitālu, kurš tiktu izmaksāts darbiniekam, aizejot pensijā.

Konkursa dalībniekiem projektā jāparedz, ka tiem ir jāuzņemas visi ar Latvijas Televīzijas darbinieku apdrošināšanas līgumu izveidošanu un uzturēšanu nepieciešamie administratīvie pasākumi. Savstarpējās informācijas uzglabāšanai un apmaiņai jānotiek ar datu elektroniskās apstrādes tehnikas palīdzību.

Konkursa dalībniekiem līdz 1996. gada 11. novembrim jāiesniedz Latvijas Televīzijas sekretariātā savi pieteikumi piedalīties konkursā un projekti Latvijas Televīzijas darbinieku ilgtermiņa dzīvības apdrošināšanai ar darbinieku kapitāla veidošanu.

Pieteikumā jāiesniedz: rakstisks pieteikuma iesniegums, adresēts konkursa komisijai, uzņēmējsabiedrības vai uzņēmuma reģistrācijas apliecības kopija, uzņēmējsabiedrības vai uzņēmuma gada finansiālais pārskats.

Pēc pieteikuma un projektu izskatīšanas, trīs darba dienu laikā, konkursa komisija izsūtīs tiem konkursa dalībniekiem, kuru pieteikumus un projektus tā būs atzinusi par vispiemērotākiem piedalīties konkursā, uzaicinājumu uz pārrunām ar konkursa komisiju.

Pieteikumus un projektus jāiesniedz Latvijas Televīzijas sekretariātā, Zaķusalas krastmalā 3, Rīgā, LV–1509, konkursa komisijas sekretārei Gunitai Purvinskai (tālrunis 200314).

Centrālā dzīvojamo māju

privatizācijas komisija

izsludina konkursu

par video klipa uzņemšanu

un izvietošanu Latvijas televīzijās. Konkursa noteikumus 5 dienu laikā pēc publikācijas var saņemt Mucenieku ielā 3, Rīgā.

Tālrunis uzziņām 7222363, 7210016.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!