• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie jums devies "Latvijas Vēstnesis.Dokumenti" - trešais rādītājs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.11.1996., Nr. 196 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29298

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Triju Zvaigžņu ordeņi - ordeņu īpašnieku rokās

Vēl šajā numurā

19.11.1996., Nr. 196

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Jums devies “Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — trešais rādītājs g

Pie lasītājiem devies uz zilgana papīra iespiestais šīgada trešais valsts normatīvo aktu rādītājs (gamma). Tas palīdzēs atrast jebkuru no trešā ceturkšņa dokumentu burtnīcās (13.—17.) ievietotajiem pusotra simta likumiem, Ministru kabineta noteikumiem un rīkojumiem. Dokumentu nosaukumi sakārtoti pēc tematiem alfabēta secībā, sākot ar “Administratīvajām robežām” un beidzot ar “Zvērinātiem revidentiem”, un pie katra norādīts burtnīcas numurs un lappuse, kurā tas atrodams. Piemēram, Ministru kabineta “Noteikumus par valsts budžetā ieskaitāmo nodokļu maksājumu pamatparādu kapitalizāciju” atradīsit gan pie “Budžeta”, gan pie “Nodokļiem”.

Rādītāja beigās trijās atsevišķās sadaļās hronoloģiskā secībā norādīti Saeimas izdarītie grozījumi likumos — pavisam 15, kā arī valdības izdarītie grozījumi likumos — pavisam 23 un valdības normatīvajos aktos — pavisam 32. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!