• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta komitejas 10. februāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.1997., Nr. 42/43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29578

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Civilprocesa likums (nobeigums). Projekts

Vēl šajā numurā

11.02.1997., Nr. 42/43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBĀ

Ministru kabineta komitejas 10.februāra sēdē

MK komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par kārtību, kādā ASV vēstniecībai LR atļauts iegādāties degvielu bez akcīzes nodokļa un pievienotās vērtības nodokļa”. Noteikumu projekts izstrādāts, balstoties uz 1928.gada 11.jūnija likumu “Par draudzības, tirdzniecības un konsulāro tiesību līgumu starp LR un ASV”. Līgums paredz abu līgumslēdzēju pušu vēstniecībām iespēju iegādāties otras līgumslēdzējas puses teritorijā degvielu bez akcīzes un pievienotās vērtības nodokļa.

Komiteja akceptēja MK rīkojuma projektu “Par valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu sadali dzīvojamo māju privatizācijai”. Centrālo dzīvojamo māju privatizācijas komisijai paredzēts piešķirt 964 367 latus, t.sk. 291 733 latus pilsētu un pagastu dzīvojamo māju privatizācijas komisijām, pilsētu un pagastu dzīvojamo māju privatizācijas faktisko izdevumi apmaksai.

Akceptēts Civilprocesa likuma projekts.

Komiteja akceptēja MK noteikumu projektu “Karavīru militārās disciplīnas regalments”. Noteikumi stāsies LR Aizsardzības spēku militārās disciplīnas reglamenta vietā, kas apstiprināts 1992.gadā un vairs neatbilst mūsdienu prasībām.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par vienošanās memorandu ar Nīderlandes Karalistes Aizsardzības ministriju par divpusējiem kontaktiem un sadarbību aizsardzības jomā”.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu “Par Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas un Austrijas Federālās Republikas Iekšlietu ministrijas vienošanos un sadarbību starptautiskās organizētās noziedzības, starptautiskās nelegālās narkotiku tirdzniecības un starptautiskā terorisma apkarošanas jomā”.

Akceptēts Noziedzības novēršanas padomes nolikuma projekts. Padome ir koordinējoša un informatīva institūcija, kuras mērķis ir pilnveidot valsts institūciju un sabiedrisko organizāciju darbību noziedzības un citu ar to saistītu antisociālu parādību novēršanā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!