• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas dokumenti (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.1997., Nr. 95/96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29750

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti (turpinājums)

Vēl šajā numurā

15.04.1997., Nr. 95/96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija

1997. gada 10. aprīļa sēdē

1. Sēdē izskatīja deviņpadsmit Ministru kabineta Satversmes 81.panta kārtībā izdotos noteikumus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas 1997.gada 17.aprīļa sēdē.

2. Izskatīja Saeimas Prezidijam iesniegto Valsts prezidenta G.Ulmaņa vēstuli ar ierosinājumu, pamatojoties uz Latvijas Republikas Satversmes 47.pantu un Saeimas Kārtības ruļļa 79.pantu, izdarīt grozījumus likumā “Par valsts pensijām”.

Prezidijs nolēma nosūtīt minēto iesniegumu Sociālo un darba lietu komisijai izskatīšanai.

3. Prezidijs izskatīja deputātu iesniegumu ar ierosinājumu sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi 1997.gada 1.maijā sakarā ar Satversmes pieņemšanas 75.gadskārtu un LR Satversmes sapulces sasaukšanas gadadienu.

Ievērojot to, ka LR Saeimā ir izveidojusies tradīcija katru gadu sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi 4.maijā sakarā ar LR Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienu un ka Prezidija sēdē atsevišķu frakciju pārstāvji lūdza iespēju izskatīt šo jautājumu frakcijās, Prezidijs nolēma nosūtīt minēto iesniegumu izskatīšanai frakcijās.

Prezidijs nolēma lūgt frakcijas savus priekšlikumus par ārkārtas sēdes sasaukšanas datumu un iespējamo darba kārtību iesniegt Saeimas Prezidijam līdz 1997.gada 17.aprīlim.

4. Izskatīja deputāta A.Kiršteina iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu.

Prezidijs nolēma ziņot par minēto jautājumu Saeimas 10.aprīļa sēdē un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Kiršteinam neapmaksātu atvaļinājumu no 1997.gada 11.aprīļa līdz 18.aprīlim.

Saeimas sekretārs I.Daudišs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!