• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie jums dodas 10. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.1997., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29805

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lietišķās darba sarunās pie valsts prezidenta. Par mūsu gatavību 2000. gada tautsaknei

Vēl šajā numurā

14.05.1997., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie Jums dodas 10.burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo aktu burtnīca pie Jums dodas ar astoņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 10. un 17.aprīlī, un Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 15. līdz 22.aprīlim. Likums par Daugavpils Pedagoģiskās universitātes Satversmi apstiprina šīs augstskolas pieņemto Satversmi. Farmācijas likums reglamentē fizisko un juridisko personu darbību farmācijas jomā, lai nodrošinātu kvalitatīvu zāļu ražošanu un izplatīšanu. Izdarīti grozījumi likumos “Par valsts noslēpumu”, “Par izlozēm un azartspēlēm”, “Par uzņēmumu un uzņēmējsabiedrību maksātnespēju”, “Par Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistru”, “Par presi un citiem masu informācijas līdzekļiem” un Radio un televīzijas likumā.

Ministru kabinets izdevis “Noteikumus par lauku apvidu zemes nomas maksas maksimālo lielumu un samaksas kārtību” un izdarījis grozījumus “Lauku apvidu zemes kadastrālās vērtēšanas noteikumos”, papildinot tos ar 20. pielikumu, kurā dots meža zemes vidējais novērtējums katrā pagastā un pilsētu lauku teritorijās. “Noteikumi par spirta un alkoholisko dzērienu kvalitāti un drošumu” attiecas uz visiem uzņēmumiem, kas ražo, ieved, izved vai izplata spirtu un alkoholiskos dzērienus. To pielikumā norādītas kvalitātes un drošuma normas dažādu veidu spirtiem un alkoholiskajiem dzērieniem: pārtikas spirtam, rozīņu spirtam, rumam, brendijam, degvīniem, augļu dzērieniem, vīniem u.c. Izdoti jauni noteikumi par muitas nodokļa un pievienotās vērtības nodokļa piemērošanu ārvalstu neatmaksājamajai tehniskajai palīdzībai. Noteikumi par “Obligātās sociālās apdrošināšanas pret nelaimes gadījumiem darbā un arodslimībām līdzekļu veidošanas un izlietošanas kārtību” nosaka to, no kādiem maksājumiem tiek veidoti šie līdzekļi, kā aprēķināma atlīdzība par darbspēju zaudējumu, par apgādnieka zaudējumu un apbedīšanas pabalsts. Ministru kabinets apstiprinājis Sanitārās robežinspekcijas un Valsts meža dienesta nolikumu un izdarījis grozījumus Satiksmes ministrijas nolikumā. Izdoti rīkojumi par Satiksmes ministrijas autosatiksmes nozares pārvaldes reformu, par Zemkopības ministrijas objektu nodošanu Privatizācijas aģentūrai un par bezpeļņas organizācijas valsts uzņēmuma “Vides projekti” nodibināšanu. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!