• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iznākusi Saeimas 5. burtnīca - par iepriekšējo, 8. maija, plenārsēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.1997., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29838

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latviešu zemnieks dzīvē, darbā, dziesmā

Vēl šajā numurā

15.05.1997., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iznākusi Saeimas 5.burtnīca — par iepriekšējo, 8.maija, plenārsēdi

Tūlīt pēc publikācijas 13.maija laikrakstā, “Latvijas Vēstneša” apgādā atsevišķā burtnīcā aizvakar, otrdien, iznākuši arī Saeimas 8.maija sēdes materiāli: darba kārtība un stenogramma, frakciju viedokļi un citi materiāli. Vienlaikus burtnīcā ievietots 6.Saeimas deputātu saraksts gan alfabētiskā kārtībā, gan frakcijās, politiskajās grupās un komisijās. Tāpat grafiski attēlots deputātu izvietojums plenārsēžu zālē, kam nu var sekot katrs interesents.

Iznākusi Latvijas starptautisko līgumu kārtējā, 4.burtnīca

“Latvijas Vēstnesis” turpina izdot atsevišķās burtnīcās šogad Saeimā ratificētos starptautiskos līgumus. Nākusi klajā šīgada ceturtā burtnīca. Tajā latviešu un angļu valodā izlasāmas trīs Eiropas Padomes konvencijas un divi līgumi — ar Starptautisko migrācijas organizāciju un Dānijas Karalistes valdību. Šā gada 24.martā Saeima ratificēja 1959.gada Eiropas konvenciju par savstarpējo palīdzību krimināllietās un šīs konvencijas 1978.gada Papildu protokolu; 1957.gada Eiropas Padomes konvenciju par izdošanu, šīs konvencijas 1975.gada Papildu protokolu un 1978.gada Otro papildu protokolu; kā arī 1983.gada Eiropas Padomes konvenciju par notiesāto personu nodošanu soda izciešanai. 25.martā Saeimā tika ratificēts 1997.gada 3.februārī Ženēvā parakstītais Sadarbības līgums starp Latvijas Republikas valdību un Starptautisko migrācijas organizāciju (līgums stājās spēkā šī gada 10.aprīlī), kā arī Latvijas Republikas valdības un Dānijas Karalistes valdības līgums par vīzu režīma atcelšanu, kas noslēgts, lai veicinātu ceļošanu starp abām valstīm. Šie pieci starptautiskie dokumenti ir ietverti 4.starptautisko līgumu burtnīcā.

“Latvijas Vēstneša” mazās poligrāfijas apgādā tapušo izdevumu var nopirkt laikraksta redakcijā (Bruņinieku ielā 36), Sludinājumu un reklāmas daļā (Bruņienieku ielā 41), “LV” kioskā (Bruņinieku un K.Barona ielas krustojumā), tāpat kioskos pie “Saktas” puķu tirdziņa un Aspazijas bulvāra un K.Barona ielas krustojumā.

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!