• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta attieksmi pret nedibinātiem apbalvojumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.05.1997., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29868

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgā - Berlīnes virsbirģermeistars

Vēl šajā numurā

22.05.1997., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta attieksmi pret nedibinātiem apgalvojumiem

Ministru prezidents Andris Šķēle šodien informēja valdību veidojošo frakciju Sadarbības padomi, ka morālu apsvērumu dēļ neturpinās vadīt valdību, ja Saeimas komisijas oficiāli pārstāvji turpinās izplatīt pilnīgi nedibinātus apgalvojumus, ka Andris Šķēle ir atbildīgs par G–24 kredītu piešķiršanu vai nesaimniecisku izmantošanu vai arī kā citādi nes morālu atbildību par ļaunprātībām, kas saistās ar G–24 kredītu piešķiršanu un “Latas” vai “Latas International” darbību.

Ministru prezidents Andris Šķēle ir pārliecināts, ka valdības vadītāja amats ir ārkārtīgi svarīgs un atbildīgs un nav pieļaujams, ka uz šo amatpersonu krīt kādas aizdomas par tās morālo stāju un godaprātu.

Andris Šķēle ir gatavs sniegt detalizētus paskaidrojumus par jebkuru jautājumu, kas saistās ar viņa iepriekšējo darbību, taču neredz iespēju atrasties tik atbildīgā amatā, ja Saeimas deputātu vairākuma izveidotas komisijas pārstāvji publiski izplata pilnīgi nepamatotus vērtējumus, kas liek apšaubīt viņa morālo stāju un, tātad, piemērotību amatam.

Ministru prezidents vēlreiz vēlas uzsvērt, ka, viņaprāt, valsts augstākajām amatpersonām ir jābūt morāli nevainojamām, pretējā gadījumā kļūst neiespējami turpināt darbu pie konsekventas Valdības deklarācijas izpildes, kā arī veikt aktuālus valsts varas uzdevumus, piemēram, cīņu ar korupciju, valsts naudas lietderīgu izmantošanu.

Jurģis Liepnieks,

Rīgā 1997.gada 21.maijā Ministru prezidenta padomnieks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!