• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mūsu veselība un mūsu uzvedība. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.07.1997., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/29987

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mūsu veselība un mūsu uzvedība (turpinājums) Daugavpils pilsētas valsts amatpersonu deklarācija

Vēl šajā numurā

10.07.1997., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mūsu veselība un mūsu uzvedība

Kā “Latvijas Vēstnesis” jau informēja (“LV” nr.171/174, 1997.04.07.), ir noslēgusies Baltijas Datu nama veiktā aptauja “Iedzīvotāju reproduktīvā veselība un uzvedība”, kas bija ANO Iedzīvotāju fonda (UNFPA) un Labklājības ministrijas kopīgā projekta “Atbalsts reproduktīvās veselības stratēģijas veidošanai” pirmais posms. Aptaujā ir piedalījušies 1578 vīrieši un 2990 sievietes, un tā ir pirmais iedzīvotāju reproduktīvajai veselībai veltītais statistiskais pētījums Latvijā.

Ir apkopoti aptaujā iegūtie rezultāti, bet šim posmam sekos nākamie – detalizēta datu analīze un nacionālā ziņojuma sagatavošana iedzīvotāju reproduktīvās veselības jomā. To veiks projekta darba grupa, kurā ietilpst Labklājības un Izglītības un zinātnes ministrijas, Valsts ģimenes veselības centra, Latvijas Medicīnas akadēmijas, Latvijas Ģimenes plānošanas un seksuālās veselības asociācijas “Papardes zieds”, kā arī citu organizāciju pārstāvji. Jau līdz gada beigām šis ziņojums tiks iesniegts izskatīšanai Latvijas valdībā ar mērķi veicināt iedzīvotāju reproduktīvās veselības uzlabošanas nacionālās programmas izstrādi.

Ar pētījuma veicēju atļauju “Latvijas Vēstnesis” sāk plašāku auditoriju jau tagad iepazīstināt ar šo saistošo materiālu (skat. sākumu 2.lpp.) .

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!