• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta - Vācijas vēstnieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.1997., Nr. 187 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30105

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šovakar Rīgā ierodas Ukrainas ārlietu ministrs

Vēl šajā numurā

23.07.1997., Nr. 187

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta — Vācijas vēstnieks

Vakar, 22.jūlijā, Rīgas pilī Valsts prezidents Guntis Ulmanis pieņēma Vācijas vēstnieku Latvijā Horstu Veizelu. Tikšanās notika pēc Vācijas vēstnieka lūguma. Draudzīgā un atklātā gaisotnē abpusēji atzīts, ka jāturpina pilnveidot tradicionāli labās Latvijas un Vācijas attiecības.

Vācijas vēstnieks nodeva Valsts prezidentam, Meklenburgas — Priekšpomerānijas Ministru prezidenta Berndta Zaites vēstuli un ielūgumu apmeklēt Vāciju. G.Ulmanis, pieņemot ielūgumu, norādīja, ka Vācijas apmeklējums būtu lietderīgs kā turpinājums dialogam par kopīgi veidojamo vienoto Eiropu, uzsākto NATO un ES paplašināšanu. Vācijas nostāja un atbalsts ir viens no izšķirošajiem un pat stabilizējošiem faktoriem. Savstarpējie kontakti un to paplašināšana ir pozitīvs signāls par reformu kursa pareizumu un vitalitāti. Valsts prezidents vēlreiz apliecināja, ka Latvijas stingrā apņemšanās iestāties ES ir pārliecība, kurai nav alternatīvas, tā ir stabilitāte, demokrātija un labklājība.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!