• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta vizīti Amerikas Savienotajās Valstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.07.1997., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30176

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumiem un koncerniem

Vēl šajā numurā

30.07.1997., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta vizīti Amerikas Savienotajās Valstīs

Šodien, 30.jūlijā, Valsts prezidents Guntis Ulmanis dodas darba komandējumā uz ASV.

Šā gada 20.janvārī Amerikas Juristu asociācijas Viduseiropas un Austrumeiropas tieslietu iniciatīvas valde un konsultatīvā padome nominējusi Latvijas Valsts prezidentu Gunti Ulmani CEELI (“Central and East European Law Iniciative”) balvas saņemšanai. CEELI balva tiek piešķirta par ievērojamu ieguldījumu tiesiskas valsts attīstībā. Svinīgā balvas pasniegšanas ceremonija notiks 2.augustā Sanfrancisko. Balva, ko saņems Latvijas Valsts prezidents, apliecina to milzīgo darbu, kas Latvijā veikts demokrātijas un tiesiskuma nostiprināšanā pēdējo gadu laikā. Sanfrancisko Valsts prezidents tiksies ar ASV uzņēmējiem, kuri interesējas par iespējām dibināt kontaktus ar Latviju uzņēmējdarbības jomā, plānota tikšanās ar ASV latviešu kopienas pārstāvjiem, kā arī citas tikšanās.

Vizītes ietvaros G.Ulmanis apmeklēs Stenforda universitātes Hūvera institūtu, kurā izglītību guvuši ievērojami ASV politiķi. Vēlāk Valsts prezidents dosies uz Čikāgu, kur iepazīsies ar militārās izglītības sistēmu ASV bruņotajos spēkos. G.Ulmaņa vizīte noslēgsies Ņujorkā, kur viņš apmeklēs Latvijas misiju ANO.

Rīgā Valsts prezidents atgriezīsies pēc divām nedēļām. Viņa prombūtnes laikā Valsts prezidenta pienākumus pildīs Saeimas priekšsēdētājs A.Čepānis.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!