• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.08.1997., Nr. 203 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30309

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

14.08.1997., Nr. 203

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

KONKURSI

Labklājības ministrija izsludina atklātu konkursu uz Valsts sanitārās inspekcijas vadītāja amatu

Gaidām likuma “Par valsts civildienestu” 6.panta prasībām atbilstošus pretendentus, spējīgus risināt valsts mēroga problēmas, veidot augsti kvalificētu noturīgu kolektīvu, komunikablus, principiālus lēmumu pieņemšanā un sadarbībā ar citām valsts institūcijām, uzņēmējsabiedrībām.

Vēlama: augstākā (juridiskā, ekonomiskā, ķīmiskā, bioloģiskā, medicīniskā) izglītība, pieredze specialitātē, darbā valsts pārvaldes iestādēs, kolektīvu vadīšanā, svešvalodu (angļu, vācu, krievu) zināšanas, datorprasme.

Pieteikumi iesniedzami Labklājības ministrijas Personāla nodaļā Skolas ielā 28, pievienojot Valsts sanitārās inspekcijas vadītāja rīcības plāna vienam gadam projektu, 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Uzziņas pa tālr. 7021619, 7021620.

Zemkopības ministrija atkārtoti izsludina konkursu par iespēju ievest Latvijas Republikā noteiktu lauksaimniecības un zivsaimniecības izejvielu un produktu daudzumu ar atvieglotiem ievedmuitas tarifiem — muitas tarifa kvotu ietvaros

Muitas tarifa kvotas ir paredzētas Brīvās tirdzniecības līgumos ar Eiropas Savienību (liellopu gaļa, sieri, tulpju sīpoli, liellopu tauki, augu sulas, desas, konservi no gaļas, vīni, etiķis, menca u.c.), Slovēniju (siers, gaļas izstrādājumi, šokolādes izstrādājumi, sulas, zupas, saldējums, maizes izstrādājumi, vīni, etiķis u.c.), Čehiju (šokolādes izstrādājumi, makaroni, saldējums, alus u.c.), Slovākiju (šokolādes izstrādājumi, makaronu izstrādājumi, vīna produkti, alkoholiskie dzērieni, alus u.c.).

Uz konkursu var pieteikties Zemkopības ministrijā 2 nedēļu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā.

Sīkāku informāciju par konkursu var iegūt, zvanot pa telefonu 7027242 vai 1919.kabinetā Zemkopības ministrijā.

Tiek izsludināts konkurss par pašvaldības pasūtījuma piešķiršanu būvdarbu un preču (iekārtu) piegādes veikšanai

Pašvaldības pasūtītājs — Kuldīgas rajona padome.

Pašvaldības pasūtījuma identifikācijas numurs — Nr. KS–1.

Nosaukums — atsevišķi Kuldīgas rajona jaunās slimnīcas objekti.

Veicamo būvdarbu un preču (iekārtu) piegādes apraksts

darbos un preču (iekārtu) piegādēs ietilpst:

— ārējā ūdensvada izbūve — 777 m;

— jumtu rekonstrukcija infekciju (pagaidām arī terapijas) slimību korpusā un virtuves blokā — attiecīgi 2080 un 810 m2;

— vispārējie remontdarbi (ieskaitot konstruktīvo defektu novēršanu) un virtuves tehnoloģija virtuves blokā — būvapjoms 1100 m3.

Metode un dalībnieki — atklāts konkurss. Piedalīties ar vienādiem noteikumiem var visas Latvijā reģistrētās juridiskās personas.

Vieta un termiņi — būvdarbi veicami Kuldīgā. Preces (iekārtas) piegādājamas un uzstādāmas Kuldīgā. Darbu uzsākšana, kā arī pabeigšana — iespējami īsākos termiņos pēc līguma par pašvaldības pasūtījumu noslēgšanas.

Konkursa dokumentācija, piedāvājumu iesniegšana un atvēršana — sīkākas informācijas saņemšana un iepazīšanās ar konkursa dokumentāciju no uzaicinājuma publicēšanas brīža Kuldīgas rajona padomes Reģionālās attīstības nodaļā Kuldīgā, Pilsētas laukumā 2, LV–3300, telefons 33 22759, fakss 3533067. Konkursa dalības maksa ir Ls 150. Dalības maksa pārskaitāma uz Kuldīgas rajona padomes rēķinu Nr. 11–001142321 Unibankas Kuldīgas filiālē, bankas kods 310101900, vai samaksājama skaidrā naudā Kuldīgas rajona padomes kasē. Uzrādot dokumenta par dalības nomaksu oriģinālu, konkursa dokumentācijas komplektu var saņemt Kuldīgas rajona padomē Kuldīgā, Pilsētas laukumā 2, 30. kabinetā.

Konkursa piedāvājuma nodrošinājuma maksa naudā vai Latvijā reģistrētas bankas vai bankas filiāles garantijas apmērs ir Ls 5000.

Par iesniegtiem tiks uzskatīti piedāvājumi, kas saņemti Kuldīgas rajona padomē Kuldīgā, LV–3300, Pilsētas laukumā 2, 30. kabinetā, ne vēlāk kā līdz 1997. gada 26. augustam pulksten 12 pēc Latvijas laika, ieskaitot jebkura veida pasta, kurjerpasta un citus sūtījumus. Pēc šī termiņa iesniegtos vai saņemtos piedāvājumus vairs neņems vērā. Piedāvājumu atvēršana notiks 1997. gada 26. augustā pulksten 13 pēc Latvijas laika Kuldīgas rajona padomē Kuldīgā, Pilsētas laukumā 2, LV–3300. Pilnvaroti konkursa pretendentu pārstāvji var piedalīties piedāvājumu atvēršanā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!