• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tatarstānas Republikas delegācija - Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.1997., Nr. 208 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30348

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.236

Par R.Leitenu

Vēl šajā numurā

20.08.1997., Nr. 208

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Tatarstānas Republikas delegācija — Saeimā

Tatarstānas Republikas Valsts padomes priekšsedētāja Vasilija Lihačova (pirmais no kreisās) vadītā delegācija tiekoties ar Saeimas Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju Ventu Balodi (centrā) pārstāvjiem Jāni Strodu un Jāni urbanoviču. Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Vakar, 19. augustā, “Latvijas ceļa”, Demokrātiskās partijas “Saimnieks”, Latvijas Nacionālās reformu partijas un Latvijas Zaļās partijas un apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK frakciju pārstāvji tikās ar Tatarstānas Republikas Valsts padomes priekšsēdētāju Vasiliju Ļihačovu un delegāciju, kas viņu pavada.

Tatarstānas parlamentārieši izrādīja lielu interesi par daudzpartiju sistēmas funkcionēšanu Latvijā, kā arī par frakciju darbu Saeimā. Saeimas frakciju pārstāvji iepazīstināja Tatarstānas deputātus ar darba organizāciju frakcijās. Īpaši daudz jautājumu viesi uzdeva par likumdošanas darbu, kas saistīts ar privatizācijas procesu, zemes un īpašuma atdošanu bijušajiem īpašniekiem un to mantiniekiem. Tika runāts arī par Latvijas banku darbību, ko Latvijas deputāti raksturoja kā stabilu.

Tatarstānas Republikas Valsts padomes delegācija V.Ļihačova vadībā tikās ar Saeimas Budžeta un finansu (nodokļu) komisiju.

Tikšanās gaitā komisijas priekšsēdētājs V.Balodis iepazīstināja viesus ar komisijas darbību, īpaši uzsverot likumprojekta par valsts budžetu izstrādāšanu, informēja par pagājušā gada budžeta pieņemšanas gaitu parlamentā un ieceri šogad apspriest divu gadu budžetus. Tikšanās dalībnieki pārrunāja arī turpmākās sadarbības iespējas.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!