• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts prezidenta un Ministru prezidenta tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.08.1997., Nr. 213 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30460

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Saeimas priekšsēdētāja Argentīnas Vēstnieks

Vēl šajā numurā

28.08.1997., Nr. 213

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts prezidenta

un Ministru prezidenta tikšanos

Vakar, 27.augustā, Rīgas pilī bija Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa un Ministru prezidenta Guntara Krasta iknedēļas darba tikšanās.

Pārrunāts jautājums par nepieciešamību veikt grozījumus likumā “Par pašvaldību finansu izlīdzināšanu 1997.gadā”. Šis likumprojekts ieguvis aktualitāti lauku pagastos saistībā ar zemes nodokļa izmaiņām.

Pārrunāts Vaiņodes dzelzceļa posma slēgšanas jautājums. Valdības deklarācijas punktā 2.3.2. paredzēts izstrādāt koncepciju par pasažieru pārvadājumiem valstī, vienlaikus deklarējot reģionu līdzsvarotas attīstības nepieciešamību. Abas puses bija vienisprātis, ka šie jautājumi ir cieši saistīti un nav atdalāmi.

Sarunā abas puses apsprieda LR rīcības plānu, intensificējot Latvijas integrāciju Eiropas Savienībā, un “Bankas Baltija” noguldītāju prasību risināšanas iespējas.

G.Ulmanis un G.Krasts turpināja pagājušajā tikšanās reizē aizsākto sarunu par finansējumu bruņotajiem spēkiem saistībā ar deklarēto mērķi — Latvijas iestāšanos NATO, kā arī pārrunāja pēdējo dienu klimatisko apstākļu izraisīto situāciju mežos, iespējas un pasākumus, kas tiek veikti, lai novērstu ugunsgrēku izplatīšanos.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!