• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Saeimas priekšsēdētāja Argentīnas Vēstnieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.08.1997., Nr. 213 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30461

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Savu pamatlicēju godinot

Vēl šajā numurā

28.08.1997., Nr. 213

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Saeimas priekšsēdētāja — Argentīnas vēstnieks

Vakar, 27.augustā, Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis tikās ar Argentīnas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Silvio Noimanu, kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Saeimas priekšsēdētājs ar gandarījumu sveica S. Noimanu, uzsākot pildīt Argentīnas vēstnieka Latvijā amatu. Atbildot uz Argentīnas vēstnieka jautājumiem, A.Čepānis pastāstīja par politisko spēku samēru Saeimā, kā arī raksturoja Saeimas, valdības un Valsts prezidenta funkcijas un pilnvaras. Saeimas priekšsēdētājs apliecināja, ka valdība ir stabila un uzsāktās reformas turpinās.

Tikšanās laikā pārrunātās sadarbības iespējas starptautiskajās organizācijās S.Noimans lūdza Latvijas atbalstu Parlamentu savienības priekšsēdētāja vēlēšanās, kas notiks septembrī Parlamentu savienības konferencē Kairā.

A.Čepānis informēja viesi arī par Latvijas ekonomikas attīstības tendencēm, akcentējot tranzīta apjoma straujo pieaugumu un banku sistēmas stabilizēšanos.

Saeimas preses dienests.

Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!