• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.1997., Nr. 216 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30510

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Valsts prezidenta - kultūras biedrību asociācija

Vēl šajā numurā

03.09.1997., Nr. 216

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta —

Kultūras biedrību asociācija

Pirmdien, 1.septembrī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar LR Tieslietu ministrijas Sabiedrisko un reliģisko lietu departamenta Nacionālo lietu nodaļas vadītāju Ilmāru Geigi un Latvijas Nacionālo kultūras biedrību asociācijas (LNKBA) priekšsēdētāju Rafi Haradžanjanu.

Tikšanās laikā apspriesti vairāki aktuāli jautājumi, kas saistīti ar LNKBA un citu mazākumtautību organizāciju darbību. Rafi Haradžanjans pauda satraukumu, kāds liktenis būs ēkai Slokas ielā 37, kur izvietojusies LNKBA. Kaut arī no LR Ārlietu ministrijas jūlijā ir saņemta ārlietu ministra Valda Birkava parakstīta vēstule, kurā pausts ĀM viedoklis, ka LNKBA nav pamata uztraukumam par ēkas nodošanu valsts akciju sabiedrības “Rosme” valdījumā, R.Haradžanjans izteica bažas, ka minētā ēka varētu tikt nodota diplomātisko dienestu rīcībā.

Valsts prezidents uzskata, ka ir veikti pirmie darbi mazākumtautību jautājumu izpratnes veicināšanai un šai tendencei ir jāturpinās. LNKBA ir vienīgā visaptverošā mazākumtautību organizācija Latvijā, un ēka Slokas ielā ir tās darbības vienīgais materiālais balsts.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!