• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Stürainie dialogi Ministru kabineta 1.oktobra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.1997., Nr. 251/252 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30728

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Limas deklarācija

Vēl šajā numurā

02.10.1997., Nr. 251/252

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBĀ UN PAŠVALDĪBĀS

Stūrainie dialogi

Ministru kabineta 1.oktobra sēdē

Izskatīts jautājums par Finansu ministrijas un Latvijas Pašvaldību savienības sarunu protokolu par likumprojektu “Par valsts budžetu 1998.gadam”, kā arī uzklausīta finansu ministra Roberta Zīles un Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētāja Andra Jaunsleiņa informācija.

Ministru kabinets nolēma atbalstīt Latvijas Pašvaldību savienības ierosinājumu sasaukt paplašināto Ministru kabineta Komitejas sēdi ar Latvijas Pašvaldību savienības un pašvaldību pārstāvju piedalīšanos pirms likumprojekta “Par valsts budžetu 1998.gadam” izskatīšanas Saeimā otrajā lasījumā.

Pieņemts zināšanai Finansu ministrijas un Latvijas Pašvaldību savienības sarunu protokols par likumprojektu “Par valsts budžetu 1998.gadam” un Latvijas Pašvaldību savienības Finansu un ekonomikas komitejas ieteikumi.

Ministru kabinets pilnvaro finansu ministru R.Zīli iesniegt likumprojektu “Par valsts budžetu 1998.gadam”, sarunu protokolus un ieteikumus Saeimā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!