• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vācijas parlamentārieši Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.10.1997., Nr. 279 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vēstule "Latvijas Vēstnesim"

Vēl šajā numurā

23.10.1997., Nr. 279

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vācijas parlamentārieši Rīgā

Vakar, 22.oktobrī, tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs tikās ar Bundestāga Juridiskās komisijas deputātiem, kas ieradušies komandējumā Baltijas valstīs.

Dz.Rasnačs pastāstīja par Latvijas Tieslietu ministrijas galvenajiem uzdevumiem: tiesu darba organizatorisko nodrošināšanu, likumu jaunrades procesu un reģistra funkcijām. Viņš uzsvēra atšķirības, kādas pastāv starp Latvijas un Vācijas Tieslietu ministrijām, kā arī dalījās iespaidos par neseno darba vizīti Bavārijā.

Delegācijas vadītājs Horsts Eilmans izteicās, ka viens no vizītes uzdevumiem ir izprast, kāda palīdzība visvairāk būtu nepieciešama Latvijas tiesu sistēmai, kuru varētu sniegt Vācija. Dz.Rasnačs atbildēja, ka prioritāte neapšaubāmi arī turpmāk būs tiesnešu izglītības un profesionalitātes pilnveidošanai un, ja iespējams, Vācijas juristi varētu sniegt atbalstu Latvijas tiesu sistēmai tieši šajā ziņā.

TM preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!