• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Republikas 6. Saeimas 1997. gada Rudens sesija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1997., Nr. 287/288 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30872

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti

Vēl šajā numurā

04.11.1997., Nr. 287/288

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas 6. Saeimas 1997. gada Rudens sesija

9. burtnīca

27. oktobris — 3. novembris

Saeimas Prezidija

1997. gada 27. oktobra sēdē

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai 1997.gada 30.oktobra sēdes darba kārtību.

3. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai 1997.gada 30.oktobra sēdes (no pulksten 17.30 līdz pulksten 19) darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāts R.Apalups ievēlēts par Mandātu un iesniegumu komisijas sekretāru.

5. Izskatīja Valsts kontroles priekšlikumu par pastāvīgas komisijas izveidošanu Valsts kontroles ziņojumu izskatīšanai un sakarā ar šo priekšlikumu iesniegto likumprojektu “Grozījums Saeimas Kārtības rullī”.

Prezidijs nolēma lūgt Juridisko komisiju un Budžeta un finansu (nodokļu) komisiju izskatīt šo priekšlikumu un dot atzinumu minētajā jautājumā.

6. Izskatīja LZS, KDS, LDP frakcijas priekšsēdētāja K.J.Druvas ie-sniegumu par Eiropas parlamenta un Saeimas apvienotās komitejas Latvijas delegācijas sastāvu.

LZS, KDS, LDP frakcijas priekšsēdētājs K.J.Druva lūdz iekļaut minētās delegācijas sastāvā R.Dilbu kā komitejas pastāvīgo pārstāvju aizstājēju.

Prezidijs nolēma lūgt LZS, KDS, LDP frakcijas priekšsēdētāju K.J.Druvu iesniegt minēto priekšlikumu Kārtības rullī noteiktajā kārtībā.

7. Izskatīja apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK priekšsēdētāja M.Grīnblata un frakcijas “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK vadītāja J.Straumes iesniegumu, kurā izteikts aicinājums Saeimas Prezidijam rast risinājumu tam, lai TV operatori un žurnālisti varētu atainot Saeimas zālē notiekošo, it sevišķi periodā, kad tuvojas valsts budžeta pieņemšana.

Prezidijs uzdeva Saeimas priekšsēdētāja biedram A.Jirgenam atrisināt minēto jautājumu.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: J.Ādamsonam (Saeimas sēdēs laikā no 22.oktobra līdz 24.oktobrim); A.Amerikam (Saeimas 9.oktobra sēdē); J.Dobelim (Saeimas 23.oktobra sēdē); R.Marjašai (Saeimas 16.oktobra sēdē); A.Tomašūnam (Saeimas 16.oktobra sēdē).

9. Piešķīra komandējumus:

1) deputātam J.Bunkšam laikā no 1997.gada 23.novembra līdz 26.novembrim uz konferenci Kopenhāgenā (Dānija);

2) Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas loceklim A.Lambergam laikā no 1997.gada 27.novembra līdz 30.novembrim uz konferenci Ķīlē (Vācija);

3) Saeimas Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas konsultantei G.Strautiņai un Saeimas Juridiskā biroja vecākajai konsultantei A.Kozlovskai laikā no 1997.gada 4.novembra līdz 7.novembrim uz TAIEX biroja rīkoto semināru Briselē (Beļģija) par tiešiem, pievienotās vērtības un akcīzes nodokļiem;

4) Saeimas Budžeta un finansu (nodokļu) komisijas konsultantam J.Šintam laikā no 1997.gada 29.oktobra līdz 1.novembrim uz TAIEX biroja rīkoto semināru Budapeštā (Ungārija) par kapitāla kustības liberalizāciju un finansu sektora reformām.

10. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) deputāta I.Bišera pārskatu par piedalīšanos Baltijas asamblejas redakcijas komisijas sēdēs Viļņā 1997.gada 18. un 19.oktobrī;

2) Finansu nodaļas vecākās grāmatvedes A.Nesaules pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentu zinātnes un dokumentācijas centra organizētajā makroekonomikas darba grupas sanāksmē Briselē laikā no 1997.gada 18.septembra līdz 21.septembrim;

3) Dokumentu nodaļas vecākās konsultantes I.Luka–Indānes pārskatu par komandējumu uz Briseli laikā no 1997.gada 15.oktobra līdz 18.oktobrim.

Saeimas sekretāra biedrs M.Rudzītis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!