• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 3. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.1997., Nr. 287/288 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30883

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Augstākās tiesas Senāta spriedums

Par darba devēja mantisko atbildību darba ņēmēja profesionālās saslimšanas gadījumā

Vēl šajā numurā

04.11.1997., Nr. 287/288

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 3. novembra sēdē

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Eiropas Konvenciju par pārrobežu televīziju”. Konvencijas mērķis ir veicināt pārrobežu pārraides un televīzijas programmu retranslēšanu starp konvencijas dalībvalstīm.

Akceptēts Ģeodēzijas un kartogrāfijas koordinācijas padomes nolikuma projekts. Padome paredzēta kā koordinējoša starpnozaru institūcija, kuras mērķis ir veicināt valsts pārvaldes, aizsardzības, tautsaimniecības, izglītības, zinātnes un kultūras institūciju nodrošināšanu ar ģeodēzisku un kartogrāfisku informāciju.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas valdības un Šveices Federālās padomes līgumu par abpusēju vīzu režīma atcelšanu”.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas valdības un Šveices Federālās padomes līgumu par tādu personu atpakaļuzņemšanu, kurām nav uzturēšanās tiesības, un protokolu par Latvijas Republikas valdības un Šveices Federālās padomes līguma par tādu personu atpakaļuzņemšanu, kurām nav uzturēšanās tiesības, īstenošanas kārtību”.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu “Par Latvijas Republikas, Igaunijas Republikas un Lietuvas Republikas līgumu ārpustarifu barjeru atcelšanā tirdzniecībā”. Paredzams, ka pēc līguma stāšanās spēkā precēm, kas ražotas Baltijas valstīs pēc saskaņotiem noteikumiem un novērtētas atbilstoši ES prasībām, nebūs jāveic papildu sertifikācija vai citas novērtēšanas procedūras, lai tās importētu uz kādu citu Baltijas valsti.

Akceptēts grozījumu projekts noteikumos “Par apdrošināšanas sabiedrības gada pārskata sastādīšanu”.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Uzrādītās un konfiscētās mantas realizācijas ieņēmumu sadales kārtība un atlīdzības apmēra noteikšana mantas uzrādītājam”.

Akceptēts noteikumu projekts “Par fondiem, kuru izmaksātās stipendijas nav apliekamas ar iedzīvotāju ienākuma nodokli”. Paredzams, ka ar iedzīvotāju ienākuma nodokli nav apliekamas stipendijas, kuras izmaksā Latvijas Kultūras fonds, Latvijas Bērnu fonds, Sorosa fonds Latvijā un Latvijas Izglītības fonds.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Par valsts nodevas apmēru naturalizācijas iesnieguma izskatīšanai”. Paredzams, ka valsts nodeva būs 30 latu, pensionāriem un otrās grupas invalīdiem — 15 latu, kā arī tiks noteikts personu loks, kuras atbrīvotas no valsts nodevas maksāšanas.

Valdības preses departaments

Ministru kabineta Apbalvošanas padomes 3.novembra sēdē

MK Apbalvošanas padome, kuru vada Ministru prezidenta biedrs Juris Kaksītis, nolēma ieteikt apbalvot ar Ministru Kabineta Atzinības rakstu Interpola Latvijas biroja priekšnieku, policijas pulkvedi Juri Jasinkēviču par mērķtiecīgu un sekmīgu darbu Interpola Latvijas biroja izveidošanā un vadīšanā, kā arī a/s “Aldaris” padomes priekšsēdētāju Henriku Tērmanu par ieguldījumu Latvijas rūpniecības attīstībā.

Ministru kabineta komitejas

3.novembra paplašinātajā sēdē

Vakar, 3.novembrī, sēdē, kurā piedalījās Pašvaldību savienības pārstāvji un vairāku pilsētu domju un rajonu padomju priekšsēdētāji, kopumā akceptēts likumprojekts “Par pašvaldību finansu izlīdzināšanu”. Paredzams, ka valdība likumprojektu izskatīs Ministru kabineta 11.novembra sēdē.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!