• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 11. novembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.11.1997., Nr. 295 https://www.vestnesis.lv/ta/id/30984

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akciju sabiedrība "Latvijas gāze" protokollēmums

Par dabas gāzes tarifiem

Vēl šajā numurā

12.11.1997., Nr. 295

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

valdībā

MK 11. novembra sēdē

Iekšlietu ministrijai kopīgai ar Tieslietu ministriju uzdots turpināt pāreju uz soda izciešanas progresīvo sistēmu. Tieslietu ministrijai kopīgi ar ieinteresētajām institūcijām jāizstrādā un noteiktā kārtībā jāiesniedz Ministru kabinetā priekšlikumi likumdošanas aktu pilnveidošanai ar konceptuālo ziņojumu saistītajos jautājumos.

MK atbalstīja konceptuālo ziņojumu “Par atsevišķiem dzīvojamo māju privatizācijas jautājumiem” un uzdeva Ekonomikas ministrijai kopīgi ar Finansu ministriju divu nedēļu laikā iesniegt Ministru kabinetā saskaņotus priekšlikumus grozījumiem likumā “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju”, kuros paredzēts, ka neapdzīvojamo telpu privatizācija dzīvojamās mājās pieļaujama tikai tad, kad notiek visas mājas pilna privatizācija un ir atrisināts jautājums par mājas neprivatizējamās daļas turpmāko apsaimniekošanu pēc visas mājas privatizācijas, kā arī mājas apsaimniekošanu kopumā; dzīvojamo māju pilnā privatizācija jāveic mājas īpašniekam, uzņemoties atbildību par mājas privatizācijas procesu kopumā un turpmāko mājas apsaimniekošanu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!